H πιο hot 47χρονη ηθοποιός μοιάζει με την κόρη που δεν έχει στη φωτογραφία

H πιο hot 47χρονη ηθοποιός μοιάζει με την κόρη που δεν έχει στη φωτογραφία

Τι άλλο να πούμε πια για αυτήν τη γυναίκα

Ο χρόνος δεν περνάει με τον ίδιο τρόπο απ’ όλους τους ανθρώπους. Οι ρυτίδες και τα «σπασίματα» είναι λογικό να αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Μπορεί κάποιος να διανύει την 20η του δεκαετία και να έχει σχηματίσει τα πρώτα σημάδια, ενώ άλλος να έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 30 και να έχει ένα δέρμα λες και βρίσκεται στα μισά χρόνια από αυτά που γράφει η ταυτότητα.

Πέρα από τους ανθρώπους της καθημερινότητάς μας, το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές και με τους -και, κυρίως, τις- celebrities. Υπάρχουν διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, κ.ο.κ., τόσο από την εγχώρια showbiz όσο και από το εξωτερικό που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.




Είναι μία συγκεκριμένη σταρ, η οποία διανύει το 47ο έτος της ηλικίας της και κάθε φορά που βλέπουμε το πρόσωπο ή το κορμί της, νομίζουμε ότι κάνουμε κάποιο ταξίδι στον χρόνο και ότι το θέαμα είναι μάλλον κάποιο throwback και όχι η πραγματικότητα.

Η εν λόγω celebrity είναι μία ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε πασίγνωστη σειρά κι ο κόσμος της έχει αγαπήσει για το ταπεραμέντο και το απίστευτο χιούμορ της.

Πριν από κάποιες ώρες, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα story και, μόλις το δεις, δε θα πιστεύεις ότι σε τρία χρόνια θα γίνει 50.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.