Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει άνευ μακιγιάζ και είναι μία καλλονή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει άνευ μακιγιάζ και είναι μία καλλονή

Πόσο όμορφη πραγματικά

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις πιο όμορφες και αξιόλογες ηθοποιούς της Ελληνικής showbiz, και έχει κάνει ουκ ολίγες επιτυχίες τόσο στο θέατρο, όσο και στην μικρή οθόνη. Πάντα ένας από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες που έχει υποδυθεί θα είναι αυτός της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου στο «Παρά Πέντε». Είναι μία πολύ γοητευτική και όμορφη γυναίκα, και όσο και αν μεγαλώνει μοιάζει σαν μην περνάει χρόνος από πάνω της. Η ηθοποιός σε δύο μήνες θα γίνει 51ος ετών και κάθε φορά που τη κοιτάζεις δεν σου φαίνεται πως είναι πάνω από 35. Η ομορφιά της είναι διαχρονική και αναλλοίωτη στον χρόνο, και αυτό μας το αποδεικνύει κάθε φορά μέσα από τα social media accounts της.

Πόσες φορές δεν την έχουμε δει να ποζάρει στο Instagram account της με μακιγιάζ, χωρίς μακιγιάζ, με μαγιό κ.ο.κ. Είναι μια πραγματική καλλονή και αυτό δεν χρειαζόμαστε κανέναν για να μας το πει. Το βλέπουμε αν απλά ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες της. Τόσο το πρόσωπό της, όσο και το κορμί της είναι πραγματικά απίστευτα, και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει για 50. Μακάρι δηλαδή στα 50 μας να είμαστε κι εμείς κάπως έτσι. Την έχεις δει πρόσφατα με μαγιό ή αμακιγιάριστη; Η ηθοποιός ανέβασε πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία της στο Instagram, και μια πλάκα την πάθαμε.

Η διάσημη ηθοποιός φορούσε ένα κιμονό και το μαγιό της και πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας μας για ακόμη μία φορά, το πόσο καλλονή είναι. Αν την παρατηρήσεις στη φωτογραφία είναι τόσο όμορφη που εκτός από αμακιγιάριστη, έχει κι αυτό το υπέροχο ηλιοκαμένο χρώμα στο πρόσωπό της, ακριβώς όπως είσαι όταν γυρίζεις από την παραλία και σε έχει πιάσει λίγο ο ήλιος.

Ότι και να πούμε για την Σμαράγδα είναι μια καλλονή, και μπορείς να δεις τις αποδείξεις με ένα swipe στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.