Η Νικολέττα Ράλλη γέννησε και ξέρουμε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη γέννησε και ξέρουμε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Νικολέττα

Χαρμόσυνα νέα! Η Νικολέττα Ράλλη έγινε μαμά για πρώτη φορά! Η δικιά μας Νικολέττα έφερε στον κόσμο την κορούλα της την Πέμπτη 11 Ιουνίου και μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

Στις αρχές του 2020 και συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου 2020, η Νικολέττα μας είχε αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα της πρώτης της εγκυμοσύνης όπως και το ότι περιμένει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πατέρας του παιδιού της παρουσιάστριας και blogger του Queen.gr είναι ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρούτσος με τον οποίο η σχέση ήταν καρμική και πλήρης από την πρώτη στιγμή.

Η Νικολέττα ήταν έτοιμη για τον τοκετό και οι τελευταίες εβδομάδες αναμονής βρήκαν την Νικολέττα να ετοιμάζει την τσάντα για το μαιευτήριο και ανυπομονεί να γνωρίσει την κορούλα της. Η Νικολέττα έφερε στον κόσμο την κόρη της με καισαρική τομή και η μικρή ζύγιζε 3.500 κιλά.

Η νέα μαμά φρόντισε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να γυμνάζεται και να τρέφεται υγιεινά ενώ δεν σταμάτησε να κάνει και μασάζ. Η παρουσιάστρια δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Όσο για το όνομα της μικρής; Αυτό το είχε αποκαλύψει και στον Νίκο Μουτσινά και δεν έχει αλλάξει την απόφασή της! Η μικρή θα πάρει το όνομα Σοφία. Νικολέττα να σας ζήσει και να είναι καλότυχη και υγιής!

Η ομάδα του Queen.gr σου στέλνει τις πιο θερμές ευχές!