Η κόρη της Angelina Jolie, Vivienne, βίωσε μια τεράστια απώλεια στην καραντίνα

Η κόρη της Angelina Jolie, Vivienne, βίωσε μια τεράστια απώλεια στην καραντίνα

Τι συνέβη στο 11χρονο κορίτσι;

Όπως όλος ο πλανήτης, έτσι και οι stars του Hollywood πέρασαν το lockdown κλεισμένοι στο σπίτι βγαίνοντας έξω μόνο για τα απαραίτητα, με σκοπό την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού. Ακριβώς στην ίδια φάση βρέθηκε και η Angelina Jolie μαζί με τα παιδιά της.

Μαζί, όμως, με όλη αυτήν τη δύσκολη κατάσταση και το ψυχολογικό βάρος του εγκλεισμού, η οικογένεια της Jolie και συγκεκριμένα η 11χρονη κόρη της, Vivienne, είχε να αντιμετωπίσει και ένα δυσάρεστο γεγονός. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για το τραγικό συμβάν με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη η οικογένειά της και ράγισε την καρδιά της μικρής Vivienne.

Η 45χρονη superstar μίλησε ανοιχτά για ένα συμβάν με το οποίο πολλοί γονείς έρχονται αντιμέτωποι στη διάρκεια της οικογενειακής ζωής τους και πρέπει να βρουν τον τρόπο και τις σωστές λέξεις να εξηγήσουν στα παιδιά γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν.

Αυτό, λοιπόν, που συνέβη στην Jolie ήταν ότι η κόρη της, Vivienne, έχασε το αγαπημένο της κατοικίδιο εν μέσω καραντίνας. Ειδικότερα, το κουνελάκι τους έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του lockdown ραγίζοντας την καρδιά της μικρής Vivienne, αλλά και όλης της οικογένειας. Το δυσάρεστο γεγονός συνέβη όταν το κατοικίδιό τους είχε μπει για εγχείρηση και τελικά δεν τα κατάφερε προκαλώντας λύπη σε όλη την οικογένεια.

Δες στην παρακάτω gallery όλα όσα είπε η Angelina Jolie για το δυσάρεστο συμβάν και την 11χρονη κόρη της:

Διάβασε ακόμα: Αποκλειστικό: Πετύχαμε τον Γιώργο του MasterChef 4 στην παραλία (photos)