Η κολλητή της Μeghan έχασε τη δουλειά της: Τέλος κι η φιλία με τη Meghan;

Πατούλια Κατερίνα
Η κολλητή της Μeghan έχασε τη δουλειά της: Τέλος κι η φιλία με τη Meghan;

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια την κολλητή της Markle

Η ζωή της Meghan Markle στο Los Angeles δεν λέει να ησυχάσει. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο φέρεται να είναι η κολλητή της δούκισσας, Jessica Mulroney η οποία κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά.

Η κόντρα της Mulroney στα social media ξεκίνησε από την Sasha Exeter, μια blogger η οποία αποκάλυψε πως η κολλητή της Meghan χρησιμοποίησε την ανωτοτερότητά της ως λευκή και την απείλησε μάλιστα με την δύναμη και τα χρήματα που έχει για να απειλήσει μέχρι και γραπτά την Καναδή blogger.

Αρχικά η 40χρονη στυλίστρια και φίλη της Markle ζήτησε με σχόλιο στο Ιnstagram συγνώμη αό την μαύρη single μαμά που μεγαλώνει μόνη το παιδί της και τόνισε πως δεν ερμηνεύτηκαν σωστά τα λόγια της. Έλα όμως που η Sasha αποκάλυψε πως η Mulroney δημόσια είπε συγνώμη αλλά σε προσωπικό μήνυμα απείλησε την νεαρή κοπέλα πως αν συνεχίσει θα την καταστρέψει με μηνύσεις.

Όλη αυτή η ιστορία στις ΗΠΑ που αυτή τη στιγμή βιώνουν μια απίστευτη καταιγίδα διαδηλώσεων μετά τον θάνατο του George Floyd ήταν το κερασάκι για να χάσει η κολλητή της Markle την δουλειά της ως τηλεοπτικό σόου Good Morning America στο οποίο ήταν συνεργάτης τα τελευταία δύο χρόνια.



Η Markle, σύμφωνα με την Page Six της Post έχει πέσει από τα σύννεφα από αυτή την συμπεριφορά και η Jessica είναι ο άνθρωπος που την έχει στηρίξει περισσότερο από καθένα στη ζωή της.

Και παρότι η κολλητή υποσχέθηκε και δημόσια να έχει καλύτερη συμπεριφορά στο μέλλον, η Μarkle έχει σκεφτεί να δώσει τέλος στην φιλία τους: