Τρόμαξε η Ελένη Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα: Η αποκάλυψη on air (video)

Πατούλια Κατερίνα
Τρόμαξε η Ελένη Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα: Η αποκάλυψη on air (video)

H αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την μικρή κόρη της

Η εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας και όσα προέκυψαν μετά τον εντοπισμό του 10χρονου κοριτσιού έχουν ταράξει το Πανελλήνιο.

Την είδηση έπαιξε και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την 50χρονη παρουσιάστρια αλλά και την δημοσιογράφο Ελιάνα Χρυσικοπούλου από το πάνελ της εκπομπής της Ωραίας Ελένης, μαμάδες κι οι δύο δεν έκρυψαν τις σκέψεις που έκαναν και το τι είπαν οι ίδιες στα παιδιά τους.

Την αρχή έκανε η Χρυσικοπούλου η οποία έχει δύο μικρές κόρες και η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή τρόμαξα πάρα πολύ με αυτό το περιστατικό και ξεκίνησα να λέω στην κόρη μου που είναι πέντε χρονών πως δε θέλω να απομακρύνεσαι από μένα, γιατί μπορεί να σε χάσω, μπορεί να σε κλέψουν. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το τρομάζεις τόσο πολύ το παιδί».



Εννοείται πως στην κουβέντα μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν έκρυψε πως έχει και η ίδια τρομάξει, ειδικά για την μικρότερη κόρη της, την πεντάχρονη σήμερα Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η Ελένη, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του καρπού του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, χωρίς να έχουμε δει ποτέ το πρόσωπο της Μαρίνας.
Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια εξήγησε χαρακτηριστικά πως είναι η Μαρίνα εκείνη για την οποία ανησυχεί περισσότερο αυτή τη στιγμή τονίζοντας: