MasterChef Ημιτελικός: Η ανατροπή που δεν περίμενες με τίποτα να δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef Ημιτελικός: Η ανατροπή που δεν περίμενες με τίποτα να δεις

Όλο εκπλήξεις και το σημερινό βράδυ

Δευτέρα σήμερα και διανύουμε τις τελευταίες ημέρες προβολής του MasterChef Greece. Την Τετάρτη 17 Ιουνίου θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό και μένει απλά να δούμε αν πράγματι τα spoilers θα επιβεβαιωθούν και νικητής του reality μαγειρικής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Όλα οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση και απλά είμαστε όλοι σε αναμονή για το αποτέλεσμα. Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό και πραγματικά θα έχει τρομερό ενδιαφέρον να δούμε πως θα γίνει η διεξαγωγή του και αν οι δύο που φτάνουν τελικό είναι οι Σταύρος και Σταυρής.

Η Μαρία που κανείς δεν τη πίστευε έφτασε μέχρι την τετράδα και πλέον θέλει να αποδείξει πως αξίζει να έχει μια θέση στον τελικό. Αγνοώντας λοιπόν για λίγο τα spoiler περιμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα διεξαχθεί το σημερινό επεισόδιο και πως θα τα πάνε τα outsiders Μαρία και Τζον. Μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή που δεν την περιμένεις και να πάνε τελικό, ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως και απόψε όπως είδαμε από τα αποκλειστικά πλάνα που προβλήθηκαν στην Φωλιά των Κου Κου, υπάρχει μια ανατροπή που περιμένει τους παίκτες και σίγουρα κανένας δεν την περιμένει.

Όπως λοιπόν έμαθαν οι ίδιοι οι παίκτες της χρυσής τετράδας, και όπως ακούσαμε και εμείς, στο τέλος του επεισοδίου σήμερα θα ξέρουμε ποιοι δύο φτάνουν στον τελικό, κάτι που σημαίνει πως θα αποχωρήσουν και δύο. Αν ακολουθήσουμε πιστά τα spoilers, ο Τζον, είναι αυτός που αποχωρεί πρώτος από τον διαγωνισμό, με την Μαρία Μπέη να φτάνει ως την τελική τριάδα.

Και θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου, δεν περιμέναμε με τίποτα να φτάσει η Μαρία μια ανάσα από τον τελικό. Συντονίσου λοιπόν το βράδυ για να δεις κι εσύ μαζί μας τι θα γίνει ακριβώς.