Η selfie της Ειρήνης Καζαριάν με το εκρηκτικό της μπούστο σε πρώτο πλάνο

Η selfie της Ειρήνης Καζαριάν με το εκρηκτικό της μπούστο σε πρώτο πλάνο

Είναι ένα από τα πιο hot κορίτσια του GNTM.

Το Greece’s Next Top Model έχει βγάλει πολλά μοντέλα όλα αυτά τα χρόνια που παίζεται στην τηλεόραση. Μπορεί στη βάση του να είναι ένα ριάλιτι, όμως, πραγματικά μέσα από την προβολή που έχουν τα κορίτσια και μέσω των φωτογραφήσεων που κάνουν σε κάθε επεισόδιο γίνονται γνωστά όχι μόνο στον κόσμο αλλά και σε υποψήφιους συνεργάτες. Γι’ αυτό και δεν είναι όλες που κάνουν καριέρα μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι.




Κοπέλες, όπως η Ειρήνη Καζαριάν, ήρθαν για να μείνουν. Αφότου κατάφερε να βγει νικήτρια κόντρα στα προγνωστικά, άρχισε κατευθείαν να αναλαμβάνει δουλειές. Πολλές από αυτές τις μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τους πάνω από 200 χιλιάδες followers που έχει. Όμως, αυτό δεν είναι το μόνο που δημοσιεύει.

Όπως πολλές διάσημες, έτσι και η Ειρήνη ανανεώνει τακτικά το προφίλ της και τη βλέπουμε να αναρτά λήψεις από την καθημερινότητά της. Ακριβώς επειδή εκτός από ωραία, είναι και πολύ sexy, οι φωτογραφίες της πολλές φορές ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη και μία συγκεκριμένη που έκανε story αναδεικνύει για άλλη μία φορά το εκρηκτικό της μπούστο.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τόσο αυτήν όσο και περισσότερες σέξι φωτογραφίες του μοντέλου.