Μπόσνιακ-Ρέμος: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπόσνιακ-Ρέμος: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram

Δες τους μαζί με την κόρη τους

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα από τα πιο γλυκά και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι πολύ χαμηλών τόνων και πολύ σπάνια τους βλέπουμε να κάνουν εξόδους ή να μας δείχνουν στιγμές από την προσωπική τους ζωή στα social media. Με την Υβόννη γίναμε πολύ φίλες στη διάρκεια της καραντίνας, αφού η ενασχόλησή της με την κουζίνα μας έκανε να γίνουμε experts σε γλυκά, αλλά και σε αλμυρά. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το carrot cake, τα λαχταριστά ψωμάκια της ή μήπως τα κολασμένα Cinnamon roles, στα οποία θέλαμε να φάμε όλο το ταψί όπως μας το έδειχνε;

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, με την κόρη τους Ελένη φυσικά να είναι το παρανυφάκι στον γάμο τους. Η Υβόννη ήταν μια κούκλα στον γάμο της και η μικρή Ελένη το πιο γλυκό κορίτσι δίπλα στους ευτυχισμένους γονείς της. Οι φορές που τους βλέπουμε μαζί είναι ελάχιστες, όμως η σημερινή μέρα ήταν διαφορετική.

Όχι δεν γιόρταζαν κάτι, ούτε υπήρχε κάποια επέτειος, είναι ένα απλό απόγευμα Δευτέρας και μια φανταστική ώρα για έναν οικογενειακό καφέ. Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό της σχεδιάστριας και μας χαρίζουν την πιο όμορφη και σπάνια οικογενειακή φωτογραφία τους.

Με το πρόσωπο της Ελένης πάντα κρυμμένο όμως, η φωτό αυτή έγινε μία από τις αγαπημένες μας στο κεφάλαιο οικογένειες της ελληνικής showbiz.