MasterChef:Ο Δημήτρης Μπέλλος απαντάει στα πικρόχολα tweets και εκθειάζει τη Μαρία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef:Ο Δημήτρης Μπέλλος απαντάει στα πικρόχολα tweets και εκθειάζει τη Μαρία

Μάλλον η σχέση τους είναι πιο δυνατή

Η προηγούμενη Τετάρτη στο MasterChef Greece ήταν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του reality μαγειρικής. Εκεί που αποχώρησε ο Γιώργος Λασκαρίδης και ενώ χαζεύαμε στο Twitter τα σχόλια των fans, δεν περνάει λίγη ώρα και να σου μια δεύτερη αποχώρηση στα καπάκια, με τον Δημήτρη Μπέλλο να «αυτοκτονεί» μαγειρικά και να αποχωρεί από το παιχνίδι. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την κίνηση του Δημήτρη να τα «παρατήσει» και να βγει μπροστά η Μαρία φτάνοντας στον ημιτελικό, και γι’ αυτό τα Tweets έκαναν πανικό.

Άλλα αρνητικά και άλλα θετικά, το Twitter «έδωσε πόνο» στα σχόλια και ο Δημήτρης Μπέλλος εννοείται δεν το άφησε να περάσει έτσι. Καλεσμένος στην εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου, μαζί με τον Διονύση, ο Δημήτρης Μπέλλος διάβασε τα αρνητικά tweets των fan, τα σχολίασε και εκθείασε το Μαράκι του όσο μπορούσε. Υπήρξαν και στιγμές που συμφώνησε με κάποια, όμως κατά βάση ήταν αρκετά ετοιμόλογος στα περισσότερα από αυτά.

Παραδέχτηκε πόσο την βοήθησε σε δοκιμασίες, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για την σχέση τους, όμως φαίνεται να της έχει εμπιστοσύνη τόσο μαγειρικά, όσο και σαν άνθρωπο και σύντροφο γενικότερα. Χθες προβλήθηκε και ο ημιτελικός του reality και αν το παρακολούθησες, θα είδες πως τα spoilers δεν έπεσαν κι έξω. Η Μαρία Μπέη κατέκτησε την τρίτη θέση και αυτό δεν το λες και λίγο πράγμα.