MasterChef: Η Μαρία κατηγόρησε τον Σταυρή για έπαρση και το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef: Η Μαρία κατηγόρησε τον Σταυρή για έπαρση και το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει

Και όχι θετικά

Ο ημιτελικός του MasterChef ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά και όλοι έχουν συντονιστεί και περιμένουν να μάθουν ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα πάνε στον τελικό. Αν τα spoiler επιβεβαιωθούν τότε ξέρουμε ήδη ποιοι είναι αυτοί που θα περάσουν. Μαρία, Σταυρής, Τζον και Σταύρος ξεκίνησαν τη σημερινή δοκιμασία με ένα τεστ δημιουργικότητας, το οποίο θα είχε ένα μόνο αποτέλεσμα. Ένας θα πάει στο τελικό απευθείας και ένας στο σπίτι του. Ποιοι θα είναι όμως αυτοί;

Οι παίκτες αφού πήγαν στο pantry να πάρουν τα υλικά που ήθελαν, είχαν στη διάθεση τους 60’ για να δημιουργήσουν το πιάτο τους. Ακούσαμε πολλά πράγματα, κάποιοι πήγαν από safe μονοπάτια και κάπως έτσι εξελίχθηκε το σημερινό τεστ δημιουργικότητας. Ένας Φιλιππινέζικος μουσακάς, ένα ιμάμ αλλιώς, ένα carrot cake με αλμυρά στοιχεία και μια σούπα ήταν τα πιάτα που δημιουργήθηκαν και οι παίκτες περιμένουν να μάθουν πώς τα πήγαν και πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Το Twitter δεν θα μπορούσε να μη δηλώσει παρουσία σήμερα, αφού αυτόν τον ημιτελικό τον περίμεναν καιρό τώρα. Τα σχόλια ήταν πολλά όμως θα σου πούμε τον λόγο.

Καθώς οι κριτές περνούσαν από τους παίκτες και ρωτούσαν πως τα πηγαίνουν ο Σταυρής μιλούσε για τον εαυτό του απαντώντας στις ερωτήσεις, δίνοντας στη Μαρία την πάσα να πει κάτι που εξόργισε το Twitter. Η Μαρία λοιπόν «κατηγόρησε» τον Σταυρή πως έχει έπαρση και οι Twitter fans δεν σταμάτησαν λεπτό να σχολιάζουν. Εμείς πάντως θα συμφωνήσουμε με ένα από αυτά που έλεγε: «Η Μαρία μίλησε για έπαρση και γέλασαν και τα μαχαίρια».

Και γιατί ταυτιστήκαμε; Γιατί αν υπάρχει ένας/μία παίκτης/τρια που έχει έπαρση μέσα στο σπίτι του MasterChef, αυτή είναι ξεκάθαρα η Μαρία. Δες στη gallery τα tweets που ξεχωρίσαμε.