Επέτειος γάμου για Μπαλατσινού-Κικίλια: Οι συγκινητικές φωτογραφίες

Επέτειος γάμου για Μπαλατσινού-Κικίλια: Οι συγκινητικές φωτογραφίες

Το λαμπερό ζευγάρι κλείνει έναν χρόνο γάμου!

Πριν μερικά χρόνια ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στο δρόμο της Τζένης Μπαλατσινού και δημιουργήθηκε μια σχέση που τελικά οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας ακριβώς έναν χρόνο πριν. Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, λοιπόν, η πανέμορφη Τζένη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Υπουργό Υγείας σε μια τελετή που αποτέλεσε το talk of the town εκείνη την περίοδο. Ο γάμος έλαβε χώρα ακριβώς τέτοια μέρα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ενώ στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκε πλήθος συγγενών και φίλων.

Η Τζένη Μπαλατσινού έλαμπε μέσα στο λιτό και κομψό νυφικό που είχε σχεδιάσει για εκείνη ο Οίκος Zeus & Dione ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δε σταμάτησε να έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Το ίδιο, φυσικά, και ο σύζυγός της.

Ανήμερα της επετείου τους, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την πιο σημαντική στιγμή της κοινής τους πορείας. Αντίστοιχα, και ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε στο δικό του προφίλ ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την πολυαγαπημένη του σύζυγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας στην αρχή της σχέσης τους προσπάθησαν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους και να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το ειδύλλιό τους. Τελικά, όμως, όταν αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους μοιράστηκαν τα ευχάριστα νέα με όλο τον κόσμο.

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που ανήρτησαν:

Διάβασε ακόμα: MasterChef:Ο Δημήτρης Μπέλλος απαντάει στα πικρόχολα tweets και εκθειάζει τη Μαρία