Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με την Αναστασία και μας δείχνει πόσο πολύ μεγάλωσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με την Αναστασία και μας δείχνει πόσο πολύ μεγάλωσε

Δες την υπέροχη φωτό τους

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι πρώτες εξορμήσεις των celebrities στα ελληνικά νησιά έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Παράδειγμα τέτοιο είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με την κόρη της Αναστασία πριν από λίγη ώρα. Η εννέα μηνών μικρούλα πόζαρε μαζί με την μαμά της στην παραλία στο νησί των Ανέμων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, και είναι μια γλύκα. Δούκισσα Νομικού και Αναστασία Θεοδωρίδη μας έστειλαν την πιο γλυκιά καλημέρα και αλήθεια ήταν η πιο όμορφη φωτογραφία της ημέρας.

Η ξανθιά όμορφη παρουσιάστρια δεν μας δείχνει πολύ συχνά τα παιδάκια της, όταν όμως το κάνει, «ρίχνει» το Instagram. Αυτό που όλοι οι followers της ανυπομονούν να δουν κάποια στιγμή είναι τα προσωπάκια των παιδιών, όμως αρκούμαστε βλέποντας τα με διάφορα emoji επάνω τους, προκειμένου να προστατέψει την ιδιωτικότητά τους. Και δεν θα λέγαμε πως είναι λάθος αυτό, αφού κάθε γονιός κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για το παιδί του.

Έτσι και η Δούκισσα Νομικού κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τα παιδιά της, τα οποία μπορεί να μην βλέπουμε συχνά, όταν όμως τα ανεβάζει πραγματικά μας φτιάχνει τη διάθεση. Η μικρή Αναστασία όπως είδαμε στην φωτογραφία της μαμά της έχει μεγαλώσει πολύ, και παρατηρήσαμε κάτι ακόμη. Η Αναστασία δεν είναι πια τόσο ξανθούλα, όσο όταν γεννήθηκε και τα μαλλάκια της έχουν σκουρύνει αρκετά. Παραμένει βέβαια πάντα μια γλύκα.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.