Καλημέρης: Η αποκάλυψη για την απόφαση της Μενεγάκη να φύγει από τον Alpha

Πατούλια Κατερίνα
Καλημέρης: Η αποκάλυψη για την απόφαση της Μενεγάκη να φύγει από τον Alpha

Τι στεναχώρησε τελικά την Ελένη Μενεγάκη

Η Φαίη Σκορδά έκανε μια άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Τζώνη Καλημέρη και, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση πήγε και στην Ελένη Μενεγάκη και στην απόφασή της να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Ο μεγάλος τηλεοπτικός άντρας δεν δίστασε να σχολιάσει την διάδοχο της Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha όπου και τόνισε χαρακτηριστικά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Θα πάρει πάνω της μεγάλο φορτίο και θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με την Μενεγάκη και πρέπει να το αποφύγει, γιατί αν συγκριθεί θα χάσει»!

Και γνωρίζοντας πως ο Καλημέρης ξέρει καλά τη Μενεγάκη, η Σκορδά ζήτησε την άποψή του και για την απόφαση της Ελένης η οποία ανακοινώθηκε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

Ο Καλημέρης δεν δίστασε λοιπόν να αποκαλύψει:

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι η ελληνική τηλεόραση και η τηλεόραση είναι η Μενεγάκη, είναι η μεγαλύτερη σταρ της τηελόρασης και είναι σταρ γενικά, είναι μια Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής μας, ξέρω ότι θα λείψει, ξέρω ότι για να πάρει έχει λόγο, αν δεν ήξερα κάποια πράγματα θα έλεγα ότι είναι καλό να φεύγεις όταν είσαι στην κορυφή, αλλά επειδή ξέρω κάποια πράγματα, η απόφασή της ήταν αποτέλεσμα και ατυχών χειρισμών του καναλιού».Και συνέχισε τονίζοντας: