Μαντώ Γαστεράτου: Η εξομολόγηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα της σήμερα (photos)

Μαντώ Γαστεράτου: Η εξομολόγηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα της σήμερα (photos)

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ποζάρει χωρίς ίχνος photoshop!

Εδώ και λίγους μήνες η Μαντώ Γαστεράτου έχει δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις αρχές του έτους και από τότε είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με πολύτιμες στιγμές που περνά με τον λίγων μηνών γιο της κάνοντας τους followers της κυριολεκτικά να «λιώνουν».

Η Μαντώ είναι μια πολύ τρυφερή μαμά, αλλά συνεχίζει να είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Και πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στο Instagram, ποζάροντας χωρίς ίχνος photoshop και δείχνοντας πώς είναι το κορμί της έξι μήνες μετά τη γέννα. Με τις θηλυκές καμπύλες της και έχοντας δέκα κιλά παραπάνω από τα κανονικά της, η Μαντώ Γαστεράτου- όπως γράφει- ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυμναστική και διατροφή, επειδή το θέλει εκείνη και για να νιώθει εκείνη καλά. «Μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω όμως θα απολαμβάνω αυτή την εικόνα του εαυτού μου χωρίς να ντρέπομαι και να κρύβω κανένα σημείο του σώματος μου», λέει χαρακτηριστικά, δείχνοντας πόσο αγαπά τον εαυτό της, αλλά και το σώμα της, που έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της.

Η Μαντώ Γαστεράτου προτρέπει στην ουσία τους followers της να αγαπήσουν αυτό που είναι και με σταθερά βήματα ξεκινά την προσπάθεια να επανέλθει στα προηγούμενα κιλά της. Χωρίς πίεση, χωρίς άγχος!

Δες στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία που δημοσίευσε, αλλά και όλα όσα έγραψε στο post της.

Διάβασε ακόμα: Επέτειος γάμου για Μπαλατσινού-Κικίλια: Οι συγκινητικές φωτογραφίες