Η αποκάλυψη της Diana για τα παιδιά της, μπορεί και να σε σοκάρει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Diana για τα παιδιά της, μπορεί και να σε σοκάρει

Και όμως ο Harry και ο William θα είχαν αδέρφια

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχαν φαινομενικά τουλάχιστον έναν γάμο σαν παραμύθι. Ωστόσο, στην πραγματικότητα ο γάμος τους ήταν πολύ μακριά από αυτό που εμείς ονομάζουμε «παραμυθένιος πριγκιπικός γάμος». Ο Κάρολος μπορεί να παντρεύτηκε την Diana, όμως η μία και μοναδική αγάπη της ζωής του ήταν και παρέμεινε η Καμίλα, η οποία και στην πορεία έγινε η δούκισσα της Κορνουάλης. Η ένωση των Diana-Κάρολου κατέληξε σε διαζύγιο. Εάν η πριγκίπισσα Diana έκανε αυτό που πραγματικά ήθελε στη ζωή της και ο Κάρολος την αγαπούσε πραγματικά, θα ήθελε πολύ να έχει περισσότερα παιδιά με τον μελλοντικό βασιλιά.

Η θλιμμένη πριγκίπισσα όπως αποκαλεί ο Βρετανικός λαός την Diana ήθελε πάντα περισσότερα παιδιά. Ήθελε να δώσει στον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry περισσότερα αδέλφια, σύμφωνα με τον πρώην βασιλικό βοηθό της. Αποδείχθηκε δηλαδή στην πορεία πως οι δύο πρίγκιπες δεν ήταν αρκετοί για τη πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία ήθελε περισσότερα παιδιά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν αγαπούσε απίστευτα τους γιους της.

«Θα είχε ένα στρατό παιδιά να τρέχουν στους διαδρόμους του Kensington. Και πάντα ήθελε μια κόρη φυσικά. Δεν πιστεύετε πως θα λάτρευε τη πριγκίπισσα Charlotte αν ζούσε τώρα;» ανέφερε ο Paul Burrell στο Closer Weekly. Δυστυχώς η μοίρα δεν της χάρισε άλλα παιδιά, αλλά την πήρε και πρόωρα από τη ζωή, χωρίς να προλάβει να ζήσει τις χαρές και το μεγάλωμα των γιων της. Πάντως πρώτη φορά μαθαίνουμε πως η Diana ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά με τον Κάρολο, και αυτό μας δείχνει πως εκείνη πραγματικά τον αγαπούσε.

Ο πρώην βοηθός της πάντως αναφέρει, πως ακόμη και σαν γιαγιά θα ήταν φανταστική και θα λάτρευε τα εγγόνια της απίστευτα.