MasterChef-Τελικός: Το signature, το απόλυτο 10άρι και τα κέφια του Twitter

MasterChef-Τελικός: Το signature, το απόλυτο 10άρι και τα κέφια του Twitter

Ο τελικός ξεκίνησε και είναι σίγουρα... καψουρεμένος (τάδε έφη Βαρθαλίτης)

Ανυπομονούσαμε και πλέον είμαστε μία ανάσα μακριά από τον τελικό νικητή του φετινού MasterChef. Οι δύο φιναλίστ, Σταύρος και Σταυρής, μαγείρεψαν δίχως αύριο και κλήθηκαν να παρουσίασουν δύο πιάτα: Το απόλυτο δεκάρι, σύμφωνα πάντα με τη δική τους άποψη και το signature πιάτο, δηλαδή αυτό που τους χαρακτηρίζει πιο πολύ.

Φυσικά τα ευτράπελα και το χιούμορ δεν έλειψαν, με τους τρεις κριτές να είναι σε τρελά κέφια, τον ιδρώτα του Βαρθαλίτη να κάνει και πάλι την εμφάνισή του και φυσικά το κράξιμο-πάντα με αγάπη-ανάμεσα στγους δύο διαγωνιζόμενους να μην λείπει.

Ο Βαρθαλίτης λοιπόν, παρουσιάσε το δεκάρι του καρυδόπιτα με σοκολάτα (με λίγο διαφορετικό τρόπο) και το signature αρνί με ρεβυθάδα ενώ ο Σταυρής αντίστοιχα burger με παστέλι και parfait από συκώτι κοτόπουλου, ψωμί μπανάνας και πολλά άλλα υπέροχα -στο άκουσμα σίγουρα- πράγματα .

Φυσικά, σε όλη τη διάρκεια του τελικού, δεν θα μπορούσε να λείπει από το χορό το Twitter, το οποίο 4 μήνες τώρα, ομολογουμένως "κέντησε" με τα σούπερ πετυχημένα σχόλιά του. Κάτι που συνέβη και απόψε, μιας και οι φανς του show, θυμήθηκαν όλους τους παίκτες που πέρασαν από τις τηλεοπτικές κουζίνες του MasterChef, με κάποιους να έχουν την τιμητική τους.



Δες την παρακάτω gallery: