Χαρά Παππά: Με αυτό το σημείο του σώματός της είχε κόμπλεξ

Χαρά Παππά: Με αυτό το σημείο του σώματός της είχε κόμπλεξ

Γιατί όλοι έχουμε τις ανασφάλειές μας πού και πού.

Λίγο – πολύ όλους τους πιάνουν ανά διαστήματα ανασφάλειες. Θα είναι για τα κιλά, για κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του προσώπου ή του σώματός μας, θα είναι για στοιχεία του χαρακτήρα μας; Κάτι θα είναι. Η συνεχής πίεση από τις απαιτήσεις της κοινωνίας συμβάλλουν σημαντικά σε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα, αλλά είναι και φορές που μπορεί ένας άνθρωπος από μόνος του να θέλει μία αλλαγή γιατί φαντάζεται κάπως διαφορετικά τον εαυτό του.

Δεν έχουμε δει λίγες φορές να συμβαίνει αυτό σε celebrities και τελικά να επισκέπτονται κάποιον ειδικό και να αφήνουν το νυστέρι να κάνει τα ανάλογα.

Η Χαρά Παππά που αγαπήσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model έτυχε να μιλήσει για κάτι ανάλογο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πώς έγινε αυτό; Μία ερώτηση της ήρθε στο προφίλ της που τη ρωτούσε αν είχε ποτέ κόμπλεξ με κάποιο σημείο του σώματός της.




Παρά το πόσο κούκλα είναι, η Χαρά αποκάλυψε κάτι που δεν πήγαινε το μυαλό σου, ακριβώς επειδή όταν την κοιτάς βλέπεις ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο μοντέλου και δε φαντάζεσαι ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που ενδεχομένως να μην της αρέσει.

Τι είναι αυτό;

Το μοντέλο είπε να κάνει story για να το μοιραστεί με το κοινό της και θα το βρεις στην παρακάτω gallery.