Η κούκλα κόρη του David Schwimmer (aka Ross Friends) σκορπά τον ενθουσιασμό

Η κούκλα κόρη του David Schwimmer (aka Ross Friends) σκορπά τον ενθουσιασμό

Δεν την είχαμε ξαναδεί και δηλώνουμε εντυπωσιασμένες!

Μπορεί να μας είναι ένα από τα πιο οικεία πρόσωπα της... καθημερινότητάς μας, αν σκεφτεί κανείς ότι τα τελευταία 20 χρόνια παρακολουθούμε ανελλιπώς τη διάσημη και θρυλική πλέον σειρά, Friends, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμαστε στον David Schwimmer, ο οποίος υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ross Geller, με τα πολλά διαζύγια και αιώνια ερωτευμένο με την Rachel Green.

Ο Schwimmer λοιπόν, τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ επιλεκτικά δουλειές στην τηλεόραση, ενώ για τα προσωπικά του δεν έχει μιλήσει σχεδόν ποτέ. Από τα ελάχιστα που γνωρίζουμε, είναι ότι έχει χωρίσει εδώ και 6 χρόνια από τη σύζυγό του Zoë Buckman με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη την Cleo. Η 9χρονη νεαρά λοιπόν, εκτός του ότι είναι μία κούκλα, πρόσφατα απέδειξε ότι έχει και πολλές ευαισθησίες.

Συγκεκριμένα, μέσω του προφίλ της στο Instagram, μοιράστηκε με τους followers της, την απόφασή της να ξυρίσει το κεφάλι της, σε μία ένδειξη αλληλεγγύης προς όλα τα παιδιά εκεί έξω που δέχονται bullying λόγω της εμφάνισής τους.

«Ο κόσμος λέει, κάψτα όλα και χτίστα από την αρχή. Και τα παιδιά το ακούνε αυτό», έγραψε η μικρή κάτω από τη φωτογραφία της, εγκαινιάζοντας το νέο της λουκ, το οποίο απέκτησε με τη βοήθεια της περήφανης μητέρας της.

Όπως ήταν φυσικό, η Cleo δέχτηκε αμέτρητα θετικά σχόλια για το σθένος, την τόλη και φυσικά την αποφασιστικότητά της.

Δες την παρακάτω gallery: