Είναι συγκλονιστικό το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου

Πατούλια Κατερίνα
Είναι συγκλονιστικό το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου

 Η Μαρία παραδέχτηκε πως τα κιλά παίζουν ρόλο στη διάθεσή της

Μόλις χθες η Μαρία Μπεκατώρου έκανε την πιο εντυπωσιακή Live εμφάνισή της στην Φαίη Σκορδά και στο Πρω1νό του ΑΝΤ1. H παρουσιάστρια δεν έκρυψε την χαρά της για την αδυνατισμένη της εικόνα και τόνισε χαρακτηριστικά στην Φαίη:

«Είμαι καλά, πάει καλά η δουλειά, μ' αρέσει που έχω αδυνατίσει και το συντηρώ και αισθάνομαι πολύ ωραία και αυτό με έχει βοηθήσει που έχασα κιλά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.



Η παρουσιάστρια, στην αρχή της προσπάθειας της να χάσει τα κιλά που δεν την ευχαριστούσαν κι ενώ ζύγιζε περίπου 60 κιλά, είχε αποκαλύψει:

«Το μεγάλο μου μυστικό στη διατροφή είναι η διατήρηση του μέτρου αλλά και το πολύ νερό», ενώ στο ξεκίνημα της καραντίνας η Μπεκατώρου είχε φτάσει να ζυγίζει 52 κιλά.

Και είναι αλήθεια πως η αλλαγή στο σώμα της Μαρίας, είναι συγκλονιστική, το σώμα της φαίνεται πιο γυμνασμένο από ποτέ και η λάμψη δεν κρύβεται, αν μάλιστα δεις και φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς, αυτή είναι μια αλλαγή που η Μπεκατώρου την ήθελε πολύ και έχει αλλάξει όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχολογία της.