Απίστευτη κόντρα ανάμεσα σε Jennifer Aniston και Meghan Markle για τα μάτια του Brad Pitt

Απίστευτη κόντρα ανάμεσα σε Jennifer Aniston και Meghan Markle για τα μάτια του Brad Pitt

Οι τρεις σταρ, πρωταγωνιστές σε ένα απίθανο εξώφυλλο

Δύο είναι τα ενδεχόμενα: Είτε το περιοδικό New Idea έχει μεγάλη φαντασία, είτε μιλάμε για μια κόντρα που δεν είναι ακριβώς αναπάντεχη αλλά έχει βαθιές ρίζες στο παρελθόν.

Να στα πάρω όμως από την αρχή: Πριν 3 με 4 χρόνια, οι φήμες ήθελαν τον πρίγκιπα Harry κολλημένο με την Jennifer Aniston, σε βαθμό υπερβολικό με τον τότε single πρίγκιπα να ψάχνει τρόπο να γνωρίσει από κοντά την κατά αρκετά χρόνια μεγαλύτερη Aniston.

Ποτέ δεν θα μάθουμε αν γνωρίστηκαν τελικά όπως υποστήριζε το Access Hollywood αλλά η αλήθεια είναι πως ο Harry, 35 ετών σήμερα κατέληξε με άλλη χολιγουντιανή ηθοποιό αγκαλιά, την Meghan Markle.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα, όπου η Meghan κι ο Harry παρέα με τον γιο τους έχουν παραιτηθεί από τις royal υποχρεώσεις και ζουν στο Los Angeles κι αυτή τη φορά, είναι η Aniston αυτή που θέλει την Markle όσο πιο μακριά της γίνεται.

Κι όχι μόνο από την ίδια αλλά και από τον καλό της φίλο πια και πρώην σύζυγό της Brad Pitt.

Σύμφωνα λοιπόν με το gossip περιοδικό, η Aniston δεν βλέπει με καλό μάτι την Markle που υποσχέθηκε τα πάντα στη βασιλική οικογένεια, μόνο και μόνο για να τους παρατήσει. H Jen υποτίθεται πως έμαθε ότι η 38χρονη δούκισσα, θέλει τη βοήθεια του Pitt στον νέο της φιλανθρωπικό οργανισμό αλλά η 51χρονη Άνιστον δεν καλοβλέπει τα κίνητρα της Markle.

«Η Jen δεν καλοβλέπει την Markle που παντρεύτηκε τον Harry για να πετύχει και δεν θα ήθελε ο Brad να στηρίξει κανένα σχέδιό της»



Tουλάχιστον μέχρι στιγμής στην κόντρα, θέση δεν έχει λάβει η έτερη πρώην Angelina Jolie, αλλά το ότι όλοι αυτοί οι stars μένουν αρκετά κοντά, είναι εύκολο να μας κάνει να σκεφτούμε τη συνέχεια.