Το συγκλονιστικό κορμί της Μαρίας Σολωμου μέσα από 3 φωτογραφίες με μαγιό

Το συγκλονιστικό κορμί της Μαρίας Σολωμου μέσα από 3 φωτογραφίες με μαγιό

Πόσο ωραίο κορμί πια αυτή η γυναίκα;

Η Μαρία Σολωμού είναι ένα κορίτσι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η καριέρα της ξεκίνησε χρόνια πριν όταν ανέλαβε τους πρώτους της ρόλους σε σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης όπου κατευθείαν ξεχώρισε. Ο κόσμος ένιωσε κατευθείαν αυτόν τον ζεστό και «έξω καρδιά» χαρακτήρα και, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορούσε να τον χορτάσει. Η μία πρόταση διαδεχόταν την άλλη και κάπως έτσι έχουμε φτάσει σήμερα να τη χαρακτηρίζουμε ως μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες ηθοποιούς μας.

Όμως, η Σολωμού είναι και μία πολύ ωραία γυναίκα. Μία γυναίκα γοητευτική με καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο κι ένα κορμί με αναλογίες που εύκολα θέτεις ως body goals, όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για όλη τη χρονιά.




Η ηθοποιός, λοιπόν, που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της με τη φίλη της, Κατερίνα Θεοχάρη, έκανε μία ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε με το υπέροχο ολόσωμο μαγιό της… ιπτάμενη.

Το post συνόδευσε με ένα αστείο caption, από τα δικά της τα κλασικά.

«Τι νομίζατε παιδιά...? Δε θα έβγαινε η καθιερωμένη ιπτάμενη φωτό του καλοκαιριού??? Ξέρετε με πόσο κόπο την τράβηξα??? Μη βλέπετε που το παίζω ανέμελη, η ψυχούλα μου το ξέρει!!!!Και είχα κάνει και σκι πριν..... Να τα λέμε αυτά!!!»

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις φωτογραφίες της.