Μαριέττα Χρουσαλά: Αυτά τα μαγιό προτιμά για να αναδεικνύει το αψεγάδιαστο κορμί της (photos)

Μαριέττα Χρουσαλά: Αυτά τα μαγιό προτιμά για να αναδεικνύει το αψεγάδιαστο κορμί της (photos)

Και από εμάς είναι ένα μεγάλο «ναι»!

Από τότε που γνωρίσαμε τη Μαριέττα Χρουσαλά στο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, όπου και κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, την αγαπήσαμε. Η γλυκύτητά και η ευγένειά της σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή παρουσία της δεν την αφήνουν να περνά ποτέ απαρατήρητη. Ας μην πούμε για το συγκλονιστικό κορμί της και τις υπέροχες αναλογίες της, που κάθε φορά που φοράει μαγιό μάς κάνουν να θέλουμε να ουρλιάξουμε από θαυμασμό.

Και εδώ θέλουμε να σταθούμε. Στα μαγιό που επιλέγει για τις εμφανίσεις της στην παραλία η Μαριέττα Χρουσαλά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει μια τεράστια αδυναμία στα μονόχρωμα bikinis, ενώ επιλέγει σπανιότερα ολόσωμα μαγιό. Άλλωστε, είναι κρίμα από τον Θεό να κρύβονται οι φανταστικοί κοιλιακοί της. Να μη λέμε ψέματα.

Το τελευταίο διάστημα η Μαριέττα δε σταματά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό από τωρινές ή παλαιότερες εξορμήσεις της στην παραλία. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Μύκονο, όπου φόρεσε ένα σούπερ chic μαύρο μπικίνι τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Δεν είναι και λίγο να διαθέτει ένα τόσο εντυπωσιακό σώμα, όταν έχει βιώσει τρεις εγκυμοσύνες. Είναι γονίδιο ή αποτέλεσμα διατροφής και γυμναστικής; Αυτό δεν το ξέρουμε.

Αυτό που ξέρουμε- και θα δεις στην παρακάτω gallery – είναι ότι τα μαγιό της Μαριέττας Χρουσαλά είναι τέλεια και το κορμί της ακόμα πιο ωραίο!

Διάβασε ακόμα: Είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz;