Η υπέροχη photo της Παπαγεωργίου από τις διακοπές και το σχόλιο του Snik

Η υπέροχη photo της Παπαγεωργίου από τις διακοπές και το σχόλιο του Snik

Δε θέλουν να κρύψουν τον έρωτά τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε γνωστή στο κοινό της Ελλάδας μέσα από τον διαγωνισμό καλλιστείων, απ’ όπου και αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς. Από εκεί, εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Μις Υφήλιος και η καριέρα της εκτοξεύθηκε. Οι δουλειές και οι συνεργασίες της άρχισαν να έρχονται η μία μετά την άλλη και, πηγαίνοντας στην Αμερική, άρχισε να συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων New York Model Management.

Για χρόνια έκανε εκεί καριέρα, όμως, ξανασυστήθηκε στο κοινό μέσα από τον ρόλο του κριτή στο Greece’s Next Top Model. Ήταν μία από τις πιο ευχάριστες πινελιές, η οποία, αφού πρώτα μας είπε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, βοηθούσε τα κορίτσια που συμμετείχαν και, παράλληλα, εντυπωσίαζε με τις δικές της εμφανίσεις επί της οθόνης.




Αν και στην αρχή κανείς δεν το πίστευε, η Ηλιάνα είναι επίσημα εκτός του ριάλιτι μοντέλων για να κάνει μία νέα αρχή στον Alpha, οπότε, ενώ οι αλλαγές στα επαγγελματικά της βρίσκονται εν εξελίξει, το άλλο θέμα που απασχολεί τους θαυμαστές της είναι η σχέση της με τον Snik.

Οι δυο τους δείχνουν να τα πηγαίνουν φανταστικά και να είναι σε μία πολύ καλή φάση της σχέσης τους, ανεβάζοντας μέχρι και φωτογραφίες μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένοι που υπάρχουν τα αντίστοιχα σχόλια κάτω από λήψεις τους με καρδούλες και ερωτευμένα emojis, όπως συνέβη στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα στο προφίλ της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη photo και τα σχόλια του ζευγαριού.