Ζευγάρι Ελλήνων τραγουδιστών σε σύμβουλο γάμου

Ζευγάρι Ελλήνων τραγουδιστών σε σύμβουλο γάμου

Και το προτείνουν σε όλους

Είναι μαζί περίπου 16 χρόνια και και μετρούν κοντά στα δέκα χρόνια γάμου και παραμένουν και ευτυχισμένοι και αγαπημένοι με τα δύο τους παιδιά.

Στο παρελθόν είχαν ακουστεί φήμες περί χωρισμού και διαζυγίου, όμως οι δύο ηθοποιοί κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο κι αυτό έγινε και με τη βοήθεια ειδικού.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο διάσημος τραγουδιστής ο οποίος πρότεινε σε όλους να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα, είτε έχουν μικρό, είτε μεγαλύτερο θέμα και εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Μετράμε περίπου 16 χρόνια σχέσης με την γνωριμία και δέκα κοντά χρόνια γάμου. Μια τέτοια σχέση για να διατηρηθεί χρειάζεται και βοήθεια. Σίγουρα υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω. Έχουμε πάει σε σύμβουλο γάμου και είναι κάτι το προτείνω, είτε υπάρχει μεγάλο είτε δεν υπάρχει θέμα. Είναι μια ωραία διαδικασία και οι συζητήσεις και οι επισκέψεις με έναν επαγγελματία που ξέρει τη δουλειά του», τόνισε ο τραγουδιστής που δεν δίστασε να εξηγήσει πως και η καραντίνα ήταν μια διαδικασία που του κόστισε ψυχολογικά:

«Η καραντίνα για μένα, με επηρέασε ψυχολογικά, με βάρυνε, είμαι άνθρωπος κοινωνικός, και μου κόστισε».





Μιλάμε φυσικά για τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου που έχουν πια επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα από την Αυστραλία και που στο παρελθόν είχε ακουστεί πως ο γάμος τους έχει πρόβλημα. Το ζευγάρι είναι πάντως ευτυχισμένο μαζί.