Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του Greek Idol μετά τη βραδιά του τελικού;

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του Greek Idol μετά τη βραδιά του τελικού;

Ρέμος,  Βαρδής, Μέλισσες και κριτική επιτροπή: οι δηλώσεις αμέσως μετά τον τελικό του  Greek Idol. 

Αντώνης Βαρδής: « Δέχτηκα την πρόσκληση από την Ρούλα με πολλή χαρά και, πραγματικά, ένιωσα σαν νέος καλλιτέχνης. Τραγούδησα με δυο νέα παιδιά που έχουν μεγάλο ταλέντο. Συγχαρητήρια στον Τσακαλάκο για την νίκη του. Άξιζε με όλο το στυλ που είχε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Ρούλα που είναι φίλη μου και με στηρίζει πάντα, όπως και εγώ από την πλευρά μου».

Μέλισσες: «Τραγουδήσαμε ζωντανά σε ένα πλατό με πολύ παλμό και κέφι. Η κυρία Κορομηλά και η επιτροπή είναι σούπερ. Η Μαλού και ο Παναγιώτης έδειξαν ότι ήταν απίστευτα ταλέντα αλλά δεν μπορούμε σαν νέο συγκρότημα να κρίνουμε και να συμβουλέψουμε. Απλά να έχει υπομονή ο νικητής μέχρι να έρθει η καταξίωση» μας είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Αντώνης Ρέμος: «Είναι στιγμές που σ΄ αρέσει αυτό που βιώνεις. Ένας τελικός μιας γιορτής ολοκληρώθηκε. Πέρασα πολύ ωραία που είδα την φίλη μου την Ρούλα και θυμηθήκαμε τα παλιά. Έχουμε έναν νικητή που το άξιζε και μια φιναλίστ την Μαλού που ήταν υπέροχη. Καλή επιτυχία να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου. Ήταν χαρά μου, τέλος, που βρέθηκα μαζί με τον Αντώνη Βαρδή στην σκηνή. Τον θαυμάζω και τον σέβομαι».

Κώστας Καπετανίδης: «Κέρδισε ο Τσακαλάκος και δεν έκρυψα την χαρά μου αλλά και την προτίμησή μου σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Είχα αγωνία και περίμενα τα αποτελέσματα που δεν μας τα είχαν πει από την παραγωγή. Βιώσαμε έναν τελικό εντυπωσιακό αντάξιο του καναλιού και της Ρούλας που είναι μια μεγάλη σταρ. Πέρασα πολύ ωραία και ας ήμουν αυστηρός κάποιες στιγμές».

Έλλη Κοκκίνου: «Πέρασε αυτό το μουσικό ταξίδι. Μετά από έξι μήνες -βάζοντας μέσα και τις οντισιόν- βγάλαμε τον νικητή και νομίζω ότι δικαιωθήκαμε για τις επιλογές μας. Κέρδισε ένα παιδί με ταλέντο και επαγγελματισμό. Για ελάχιστες ψήφους, από ότι μάθαμε, βγήκε το νέο Greek Idol και το χειροκροτήσαμε».

Πέτρος Κωστόπουλος: «Κέρδισε το τραγούδι. Έγινε ένας τελικός αντάξιος δυο πολύ καλών καλλιτεχνών. Είχαμε Ρέμο, Βαρδή, Μέλισσες. Τι άλλο να ζητήσουμε; Ωραίο ταξίδι, ωραίες αναμνήσεις και μια διαδρομή που πέρασε πολύ γρήγορα».

Να πούμε ότι το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο του κομμωτή των παιδιών Κωνσταντίνου Δόσση που επιμελήθηκε όλο αυτό το διάστημα το Styling των παιδιών αλλά και των καλλιτεχνών. Μέλισσες, Χριστόφορος Κοτέντος, Αντώνης Ρέμος, Αντώνης Βαρδής στο πλάι του συμπαθέστατου συνεργάτη του Greek Idol.