Πετρετζίκης: Έτσι σχολίασε ο πρώτος Έλληνας MasterChef τη νίκη του Σταύρου

Πατούλια Κατερίνα
Πετρετζίκης: Έτσι σχολίασε ο πρώτος Έλληνας MasterChef τη νίκη του Σταύρου

O νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός πολύ αλλιώς

Τελικός ήταν και πάει! Το MasterChef 4 στο Star ανήκει πια στο παρελθόν και νικητής και νέος Έλληνας Μasterchef είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Κι ήταν ένας τελικός ριάλιτι επηρεασμένος σαφέστατα από τον κορονοϊό με τους κριτές και μόνο τους δύο παίκτες μέσα στο στούνιο και αφού μας ενημέρωσαν πως όλοι έχουν κάνει το μοριακό τεστ για να είναι σίγουροι πως μπορούν να έρθουν κοντά.

Ο Σταύρος λοιπόν νίκησε τον Σταυρή Γεωργίου, σε έναν αρκετά flat τελικό MasterChef σε βαθμό που αρκετές φορές σκεφτήκαμε μήπως έπρεπε η Μαρία Μπέη να είναι η έτερη φιναλίστ του Βαρθαλίτη για να έχει κάποιο σασπένς το παιχνίδι όπως και πέρσι με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τον Μανώλη Σαρρή.

Γιατί αν σκεφτείς πως ο Σταύρος κέρδισε τον Σταυρή με 11 ολόκληρες μονάδες διαφορά, η νίκη ήταν όχι μόνο ξεκάθαρη αλλά και απόλυτη.

Και ποιος μπορεί να παραδεχτεί τη νίκη του Σταύρου περισσότερο από τον παλιό! Κι όταν λέμε παλιό, εννοούμε τον πρώτο των πρώτων. Μιλάμε φυσικά για τον Άκη Πετρετζίκη.



Σου θυμίζουμε πως έχουν περάσει δέκα χρόνια από τό 2010, όταν ο Άκης μπήκε στο πρώτο τότε ελληνικό MasterChef και κατάφερε να πάρει τον τίτλο του πρώτου Έλληνα Master Chef δίκαια και με το σπαθί του.

Ο Άκης που πάντα στηρίζει το ριάλιτι που τον ανέδειξε, έγραψε στο Twitter ένα σχόλιο για τον Σταύρο Βαρθαλίτη, κερδίζοντας πάνω από 2,5 χιλιάδες likes! Το σχόλιο του Άκη είναι ένα είδος αναγνώρισης για τον νέο, αλλά τα σχόλια των φανς του Πετρετζίκη, μίλησαν με τα καλύτερα για τον παλιό!