Επικό τρολάρισμα Μπέλλου - Μαρίας στον τελικό του MasterChef κι η απάντηση

Πατούλια Κατερίνα
Επικό τρολάρισμα Μπέλλου - Μαρίας στον τελικό του MasterChef κι η απάντηση

Το βίντεο του τελικού που έγινε viral

Ένα κομμάτι στον χτεσινό τελικό του MasterChef 4 ήταν το βίντεο που ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου περιμένουν τους τρεις κριτές να δώσουν την βαθμολογία στα πιάτα τους.

Εκεί, οι δύο φιναλίστ τρολάρουν και θυμούνται τους συμπαίκτες τους στο παιχνίδι που έφυγαν πριν από εκείνους. Και όπως ήταν φυσικό στο στόχαστρο των δύο Σταύρων μπήκε και ο νικητής του επάθλου της Silver Week, Δημήτρης Μπέλλος αλλά και η αγαπημένη του Μαρία Μπέη.

Παρά τα όσα ακούστηκαν στο ξεκίνημα της καραντίνας, Μπέλλος και Μαρία είναι ακόμα ζευγάρι και πέρασαν μαζί την καραντίνα στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης. Το ζευγάρι του MasterChef που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τρόπο κυρίως αρνητικό, έχει ήδη απαντήσει σε πολλά σχόλια και ο Δημήτρης δεν δίστασε να απαντήσει δημόσια και στο τρολάρισμα των Σταυρή και Σταύρου.

Τι έγινε όμως; Σταύρος και Σταυρής μιμήθηκαν τον τρόπο που Δημήτρης και Μαρία περίμεναν πάντα τα αποτελέσματα, ξαπλωμένοι ο ένας επάνω στον άλλο.Κι όχι μόνο αυτό αλλά υποδύθηκαν κι έναν διάλογο του ζευγαριού. Έλα όμως που ο Μπέλλος δεν έχει πια καμία υποχρέωση να μην σχολιάζει αυτά που βλέπει, ήταν συντονισμένος κανονικά στο MasterChef τελικό και έφτιαξε ένα στόρι στο Instagram, πληρωμένη απάντηση στον νικητή και στον φιναλίστ του τελικού.

DPG Network