Πίσω απο τις κάμερες του Greek Idol και η τηλεθέαση του τελικού

Πίσω απο τις κάμερες του Greek Idol και η τηλεθέαση του τελικού

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι το Greek Idol 2011 και το Queen.gr σας μεταφέρει όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.

Ένας τελικός με τα όλα του. Μια βραδιά με ένταση, αγωνία, λάμψη και έναν νικητή που δίκαια πήρε τον τίτλο.

Το 35% του τηλεοπτικού κοινού συντονίστηκε επί τέσσερις ώρες περίπου και διασκέδασε με όλα τα πρόσωπα έκπληξη που έκαναν την εμφάνισή τους στο μουσικό talent show. Λίγο μετά τις 12.20 π.μ. η εντυπωσιακή Ρούλα Κορομηλά που θύμισε την Ρούλα της δεκαετίας του 90 ανακοίνωσε ότι ο ελληνοαμερικανός Παναγιώτης κέρδισε.

«Απίστευτο συναίσθημα. Δεν το περίμενα. Έπαθα σοκ. Νόμιζα ότι η Μαλού θα κέρδιζε. Έδωσα το 200% του εαυτού μου και δικαιώθηκα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ μόνο μπορώ να πω στον κύριο Κωστόπουλο, στον κύριο Καπετανίδη, στην κυρία Κοκκίνου, την Ρούλα που υπεραγαπώ και σε εσάς που με στηρίζατε κάθε εβδομάδα. Από αύριο ξεκινάω σκληρή δουλεία και πιστεύω και άλλα παιδιά να κάνουν σωστά βήματα στην καριέρα τους» μας είπε αποκλειστικά ο νικητής, Παναγιώτης Τσακαλάκος.

Μέλισσες, Αντώνης Βαρδής και Αντώνης Ρέμος έδωσαν τον δικό τους παλμό και αποθεώθηκαν από 600 και πλέον άτομα που είχαν κατακλύσει ασφυκτικά το πλατό.

Η Μαλού από την πλευρά της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την πικρία της. Έφτασε στην πηγή με μια εξαιρετική εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο αλλά δεν ήπιε νερό. «Πόσο χάρηκα με το χαμόγελο του Παναγιώτη. Ειλικρινά θέλω να με πιστέψετε. Το μουσικό ταξίδι μας τελείωσε. Σ' αυτή την σκηνή πήρα μαθήματα και πολλές εμπειρίες από καταξιωμένα πρόσωπα. Το τι θα κάνει το κάθε παιδί θα το δούμε στο μέλλον. Δεν επαναπαύομαι και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ».

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησε ένα κοκτέιλ πάρτι από την παραγωγή και όλους όσους συμμετείχαν στο Greek Idol. Η γεύση που μας αφήνει αυτό το παιχνίδι ήταν γλυκιά. Ταλέντα πολλά, πολλοί καλλιτέχνες που τραγούδησαν και έδωσαν μια άλλη νότα και μια επιτροπή καλύτερη και καυστική όσο ποτέ.