Η πασίγνωστη ηθοποιός έγινε μαμά ξανά & πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πασίγνωστη ηθοποιός έγινε μαμά ξανά & πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Ήταν μόλις η δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς όταν μάθαμε πως η γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Αυτό που μας παραξένεψε βέβαια δεν ήταν η είδηση της εγκυμοσύνης της, αλλά το γεγονός πως αυτή ήρθε λίγους μήνες μετά τον χωρισμό με τον σύζυγό της. Όχι δεν είναι εκείνος ο μπαμπάς του παιδιού, αλλά ο αγαπημένος της Thomas Khail. Η 39χρονη ηθοποιός έχει ακόμη μια κόρη από τον πρώτο της γάμο με τον αδικοχαμένο Heath Ledger και αυτό είναι το δεύτερο παιδάκι της τώρα.

Η είδηση για τη γέννηση του παιδιού της ήρθε μόλις πριν μερικές ώρες, ενώ μέσα στον Μάρτιο μάθαμε πως εκείνη και ο Thomas παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα. Η Michelle Williams και ο Thomas Khail γνωρίστηκαν και δούλεψαν μαζί στο Fosse/Verdon του FX και λίγο καιρό μετά ξεκίνησαν τη σχέση τους. «Είναι πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι που θα φέρουν ένα μωράκι στον κόσμο», είχε αναφέρει πηγή στο Us Weekly πέρυσι για το ζευγάρι. «Θα παντρευτούν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και πριν γεννηθεί το παιδάκι τους», συμπλήρωνε τότε η πηγή.

Και δεν έπεσε και πολύ έξω αφού πράγματι η Μichelle και ο Thomas παντρεύτηκαν κρυφά μέσα στον Μάρτιο που μας πέρασε, όταν όλοι βρισκόμασταν υπό το καθεστώς της καραντίνας. Επίσης δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη γέννηση του παιδιού σχετικά με το φύλο του ή το όνομά του, όμως αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα μάθουμε εν καιρώ. Σου θυμίζουμε ξανά πως αυτό είναι το δεύτερο παιδί της Michelle, η οποία έχει ακόμη μια κόρη, την 14χρονη Matilda Ledger.

Η Michelle και ο Thomas έκαναν την πρώτη τους red carpet εμφάνιση σαν ζευγάρι στα SAG Awards στις αρχές της χρονιάς.