Η Σοφία Καρβέλα αθλείται με την πιο hot γυμναστική αυτό το διάστημα

Η Σοφία Καρβέλα αθλείται με την πιο hot γυμναστική αυτό το διάστημα

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για εκείνη.

Τώρα που είμαστε κι επίσημα πια στο καλοκαίρι, μία μεγαλύτερη αγάπη στη γυμναστική υπάρχει από τους περισσότερους. Καλό θα ήταν, βέβαια, αυτή να μην υφίσταται μόνο επιλεκτικά σε συγκεκριμένους μήνες αλλά να είναι τρόπος ζωής όλον τον χρόνο. Η γυμναστική, άλλωστε, δεν είναι μόνο για τα μαγιό και τις καλοκαιρινές φωτογραφίες αλλά και για τη γενικότερη βελτίωση της υγείας του ανθρώπου.

Αυτό, βέβαια, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι αν δεν έχεις πρόγραμμα που να ακολουθείς ευλαβικά και μηχανικά, σε πιάνει βαρεμάρα και καταλήγεις να αφήνεις το θέμα στην τύχη του. Κάτι που βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να παρακολουθείς τι ακριβώς κάνουν οι celebrities και να παίρνεις ιδέες από τα προγράμματα που έχουν δώσει σε εκείνους τα όποια αποτελέσματα στο κορμί τους.




Η Σοφία Καρβέλα, για παράδειγμα, είναι μία από αυτές τις διάσημες που αγαπούν την άθληση και μας το δείχνει συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η cool μαμά της εγχώριας showbiz έχει ένα πολύ γραμμωμένο κορμί κι αυτό οφείλεται στη διατροφή που ακολουθεί και σε όλες αυτές τις κάθε τύπου ασκήσεις που έχει τακτικά στο πρόγραμμά της.

Αυτήν τη φορά, έκανε μία ανάρτηση με μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες γυμνάζεται τόσο με ιμάντα όσο και με τη hot γυμναστική, το boxing. Έχει επιλέξει ένα σημείο μέσα στη φύση για μεγαλύτερη έμπνευση και η αλήθεια είναι ότι μεγαλύτερη ευφορία τη νιώθεις με αυτό το σκηνικό.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.