Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που περάσε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που περάσε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα ήρθε η ώρα να κάνουμε την εβδομαδιαία απογραφή των πιο αστείων, γραφικών, περίεργων, εξωφρενικών και ακατανόητων πραγμάτων που βγήκαν από τα στόματα διάφορων «μεγάλων» ονομάτων της διεθνούς showbiz. Απολαύστε.

Jason Sudeikis (συγκρίνοντας τα δύο φιλιά που έδωσε πρόσφατα, το ένα με τα χείλη του Jon Hamm και το άλλο με το πόδι του Zac Efron): «Είναι και τα δύο εξίσου τριχωτά».

Cameron Diaz (εξηγώντας στον David Letterman τι ακριβώς συνέβει στη, διάσημη πλέον, φωτογραφία όπου φαίνεται πως ταΐζει τον σύντροφό της, Alex Rodriguez, ποπ κορν): «Οποιοσδήποτε με γνωρίζει καλά, ξέρει πως δεν πρέπει να βάζει το χέρι του στο φαγητό μου, ειδικά όταν είναι κοντά στο στόμα μου».

Katy Perry (μιλώντας για την παλιά, άτακτη, ζωή του άντρα της, Russell Brand): «Όταν έχω hangover, τον κοιτάζω και του λέω "Πως στο καλό έκανες ηρωίνη κάθε μέρα, όταν εγώ δεν μπορώ να πιω τρία ποτήρια κρασί χωρίς να με κάνουν μετά να μην θέλω να ξαναπιώ ποτέ στη ζωή μου;". Είμαι πολύ χαρούμενη που έζησε, φυσικά. Ο Θεός να τον έχει καλά».

Stephen Moyer (ο πρωταγωνιστής του True Blood για την άνεση που έχει με την γυναίκα του, και συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, Anna Paquin): «Αν η κυρά μου βρίσκεται εκεί και μου το επιτρέψει, δαγκώνω στήθη θαυμαστριών μερικές φορές».

Amy Adams (για το πως δέχτηκε να παίξει στη ταινία «The Muppets», αφού ο Jason Segel της είχε στείλει ένα dvd με τον ίδιο τον Kermit τον βάτραχο να της ζητά να πάρει τον ρόλο): «Όταν ο Kermit σου ζητά να κάνεις κάτι, είναι πραγματικά δύσκολο να τον κοιτάξεις και να πεις "Όχι"».