Διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά στα 46 της κάτω από άκρα μυστικότητα

Πατούλια Κατερίνα
Διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά στα 46 της κάτω από άκρα μυστικότητα

Εκείνη 46 ετών και ο σύζυγός της 42! Mε μια σπουδαία κινηματογραφική πορεία πολλών ετών και με την αναγνώριση να έχει έρθει τα τελευταία χρόνια, η ξανθιά σταρ θα παίξει έναν νέο ρόλο στη ζωή της για πρώτη φορά, αυτόν της μητέρας.

Η καλλονή, υπήρξε και στο παρελθόν παντρεμένη με τον Hayes Hagrove με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2009 και το 2019 μετά από 3 χρόνια σχέσης η νέα μαμά, αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Ayi Rothman.

Ένα χρόνο μετά, τα ευχάριστα νέα για την απόκτηση διδύμων έγιναν γνωστά. Η ηθοποιός έγινε μαμά στα 46 της με το περιοδικό Us Weekly να αναφέρει πως τα παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης νωρίτερα φέτος.
Η ηθοποιός είχε αφήσει να εννοηθεί πως κάτι βρίσκεται στα σκαριά, τον Μάιο, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για τη μαμά της.



«Δεν ξέρω αν έδωσα στη μαμά μου την αξία που της πρέπει τα 45 πρώτα χρόνια της ζωής μου αλλά φέτος νιώθω ευλογημένη για τις συμβουλές, την αγάπη της, για όσα με δίδαξε, λες και με προετοίμαζε να γίνω μαμά κι εγώ».
Κι ενώ ο εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν έχει ακόμα απαντήσει στο δημοσίευμα, εμείς θα πούμε να της ζήσουν τα μωρά της, το φύλο των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, στην ....