Δεν φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια των Hi-5 έγινε μαμά και δεν το καταλάβαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια των Hi-5 έγινε μαμά και δεν το καταλάβαμε

Η Shaya είναι ήδη μαμά πάντως

Όταν ακούμε το όνομα του συγκροτήματος των Hi-5, μας έρχονται στο μυαλό οι πιο όμορφες αναμνήσεις που έχουμε βιώσει ως έφηβα κορίτσια. Ήταν κάπου στο 2003 όταν δημιουργήθηκαν κι εμείς κάπου στο γυμνάσιο όταν τις ακούγαμε φανατικά. Οι Hi-5 ήταν ελληνικό ποπ συγκρότημα που αποτελούνταν από τις: Μαρλέν Αγγελίδου, Ειρήνη Ψυχράμη, Φρόσω Παπαχαραλάμπους, Shaya και Νάνσυ Στεργιοπούλου οι οποίες ήταν οι νικήτριες της ελληνικής εκδοχής του μουσικού σόου Popstars. Η μπάντα είχε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο. Το συγκρότημα των Hi-5 γεννήθηκε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μουσικών ταλέντων Popstars του MEGA. Το τραγούδι τους Λάθος μου Σωστό επιλέχθηκε να παίξει στο ραδιόφωνο Billboard κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2003. Το τρίτο και τελευταίο studio album τους, με τίτλο Μακριά Από Αυτή τη Γη, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2004.

Το πρώτο γυναικείο συγκρότημα με το οποίο τόσο ταυτιστήκαμε διαλύθηκε το Φεβρουάριο του 2005, μετά το κλείσιμο της δισκογραφικής εταιρείας τους, το ελληνικό τμήμα της Warner Music. Όλα τα μέλη του συγκροτήματος συνέχισαν να ασχολούνται με το τραγούδι, εκτός από την Φρόσω Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε επιστρέψει στην πατρίδα της, την Κύπρο, προκειμένου να τελειώσει τις σπουδές της και πλέον έχουμε χάσει εντελώς τα ίχνη της.

Ομοίως και για τη Νάνσυ, που δεν γνωρίζουμε που βρίσκεται σήμερα. Η Μαρλέν εξακολουθεί να τραγουδά, ενώ για ένα διάστημα ακολούθησε και το body building, και η Shaya είναι μια όμορφη μαμά και τραγουδίστρια. Μαμά όμως εδώ και κάποιους μήνες είναι και η Ειρήνη Ψυχράμη. Γνωρίζαμε και είχαμε δει σε φωτογραφίες πως είναι έγκυος, όμως μας είχε διαφύγει εντελώς και δεν καταλάβαμε ποτέ πως γέννησε.

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε λοιπόν η Ειρήνη έγινε μανούλα και το συνειδητοποιήσαμε βλέποντας την μαγειρική μονομαχία στη Φωλιά των Κου Κου που είχε με την αδερφή της, όταν σε ένα σημείο μίλησε για το μωράκι της.