Δεν φαντάζεσαι ποια θα υποδυθεί την Diana στη νέα ταινία που θα βγει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποια θα υποδυθεί την Diana στη νέα ταινία που θα βγει

Δεν πάει με τίποτα ο νους σου

Η πριγκίπισσα Diana ήταν η αγαπημένη πριγκίπισσα όλων των Βρετανών, η οποία με το έργο της άλλαξε πολλά πράγματα στη λειτουργία του βασιλείου και στους κανόνες που τους επέβαλλε το βασιλικό πρωτόκολλο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έσπασε το πρωτόκολλο, δίνοντας έτσι κι ένα μικρό πάτημα στη Meghan Markle. Ο William και ο Harry αγαπούσαν πολύ τη μητέρα τους, και φυσικά το ίδιο ίσχυε και για εκείνη, η οποία όπως μάθαμε πρόσφατα ήθελε να έχει κάνει κι άλλα παιδιά. Η σχέση της με τον Κάρολο δεν ήταν η ιδανική σαν αυτή που βλέπεις στα παραμύθια, και αφού έγινε γνωστή και η απιστία του μελλοντικού διαδόχου, όλοι οι Βρετανοί πολίτες τάχθηκαν στο πλευρό της.

Την ημέρα που η πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, όλα άλλαξαν για τους Βρετανούς, αλλά και για την βασιλική οικογένεια. Η πριγκίπισσα με τα θλιμμένα μάτια δεν ήταν πια στη ζωή και αυτό ήταν πραγματικά δυσβάσταχτο για όλους. Είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε πολλά για την ιστορία και τη δράση της, όμως αυτό έχει αναλάβει να μας δείξει η νέα ταινία που θα βγει με τον τίτλο Spencer.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία «καλύπτει ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν η Diana αποφάσισε ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν λειτουργεί, και ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από ένα μονοπάτι που την έβαλε να γίνει κάποια μέρα βασίλισσα. Συνήθως, ο πρίγκιπας έρχεται και βρίσκει την πριγκίπισσα, την καλεί να γίνει γυναίκα του και τελικά γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι. Όταν κάποιος αποφασίζει πως δεν το θέλει αυτό, θα προτιμούσα να είμαι ο εαυτός μου, είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση, ένα παραμύθι που ήρθε πάνω κάτω. Πάντα με εξέπληττε αυτό και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να το κάνω. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας», ανέφερε ο Pablo Larraín, σκηνοθέτης της ταινίας.

Ποια θα είναι όμως η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει; Μπες και δες στη gallery που ακολουθεί.