Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση σε ρόλο έκπληξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση σε ρόλο έκπληξη

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Τη Δούκισσα Νομικού τη γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν, περίπου 13 πρέπει να είναι όταν και κέρδισε στα καλλιστεία τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2007. Το 21χρονο τότε μοντέλο μας μάγεψε με την ομορφιά του, ενώ όσο τη γνωρίζαμε καλύτερα, μας μάγευε και με τον χαρακτήρα της. Σήμερα είναι από τις αγαπημένες μας μανούλες -παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και η αλήθεια είναι πως δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε μέσα από τα social media της. Στην τηλεόραση ήταν μία από τις πιο ευγενικές παρουσίες που μπορούσαμε να δούμε και η αλήθεια είναι πως μας έχει λείψει αρκετά.

Και σκεπτόμενες λοιπόν την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση και πόσο τέλειο θα ήταν να τη δούμε ξανά, ακούσαμε πως επιστρέφει ξανά στη μικρή οθόνη και μια inner pleasure τη νιώσαμε, ψέματα δεν θα σου πούμε. Έχουμε να τη δούμε από το 2017 και το τελευταίο επεισόδιο του So you think you can dance, δύο ημέρες πριν από τον γάμο της, όταν και παρουσίασε τον τελικό. Αυτή ήταν η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, και αν πράγματι επιστρέψει όπως ακούγεται ένα μικρό πάρτι θα το κάνουμε. Πώς επιστρέφει όμως και που; Πάει καθόλου το μυαλό σου, γιατί εμείς ούτε το φανταζόμασταν.



Ιδανικά αν μας ρωτάς θα θέλαμε να τη δούμε στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Ωστόσο το κανάλι που φημολογείται πως θα την φιλοξενήσει είναι το Skai και η εκπομπή το Makeover Show. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου το οποίο ακούσαμε λίγα λεπτά πριν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Δούκισσα Νομικού συζητάει με τον Skai για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο, και αν τα νούμερα που σημειώνει είναι τα επιθυμητά θα μεταφερθεί στην καθημερινή ζώνη.