«Mε πλήρωναν για να παραμένω παχουλή»: Απίστευτη δήλωση της star (photos)

«Mε πλήρωναν για να παραμένω παχουλή»: Απίστευτη δήλωση της star (photos)

Τι να εννοεί άραγε;

Εδώ και λίγες εβδομάδες, εκτός φυσικά από τα αμέτρητα συγκλονιστικά γεγονότα που συμβαίνουν σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, ο κόσμος της showbiz ασχολείται και με μία απίστευτη μεταμόρφωση η οποία κάνει το γύρο του κόσμου.

Αναφερόμαστε σε αυτή της Adele, η οποία έχει κυριολεκτικά μείνει μισή, με τις φωτογραφίες της να αναπαράγονται με μανία και τους θαυμαστές της να θέλουν να μάθουν το πρόγραμμα που έχει ακολουθήσει.

Και αφού χωνέψαμε την αλλαγή της Adele, ήρθε η ώρα να εντυπωσιαστούμε και με άλλη μία διάσημη κυρία, η οποία και αυτή έχει κάνει ανάλογη αλλαγή. Αναφερόμαστε στην ηθοποιό Rebel Wilson, η οποία αναλαμβάνει κυρίως κωμικούς ρόλους, και η οποία κατά την ταπεινή μας άποψη είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχα και συμπαθής.

Η Rebel λοιπόν, ονόμασε το 2020 χρονιά υγείας, για την ίδια γιατί γενικότερα δεν το βλέπουμε και πολύ, μιας και αποφάσισε να αλλάξει διατροφή και συνήθειες, ώστε να αποκτήσει μία πιο υγιή σιλουέτα.

Ήδη το σώμα της έχει μεταμορφωθεί, με την ίδια να νιώθει πολύ καλά για τον εαυτό της, μιας και για αρκετό καιρό η ψυχολογία της ήταν πεσμένη λόγω των παραπανίσιων της κιλών. Μάλιστα, προχώρησε και σε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις: Λόγω της δουλειάς μου, έπρεπε να παραμένω με τα παραπάνω κιλά. Το Hollywood έτσι με ήθελε. Ουσιαστικά πληρωνόμουν για να είμαι πιο παχουλή, είπε.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ηθοποιοί λόγω κάποιου συγκεκριμένου χαρακτηριστικού στην εμφάνισή τους, έχουν χτίσει ολόκληρες καριέρες, αλλά η Rebel είναι ταλαντούχα και δεν νομίζουμε να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα.