Μαρία-Δημήτρης Μπέλλος: Το ζευγάρι του MasterChef στην πρώτη κοινή φωτό στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία-Δημήτρης Μπέλλος: Το ζευγάρι του MasterChef στην πρώτη κοινή φωτό στο Instagram

Ο χωρισμός ήταν απλά φήμες

Το MasterChef 4 αποτελεί πλέον παρελθόν, και εκτός από τον Σταύρο Βαρθαλίτη που βγήκε νικητής, το reality μαγειρικής ανέδειξε κι ένα ζευγάρι. Όχι από τα αγαπημένα του κοινού, αλλά οκ, το συνήθισαν στην πορεία. Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος, απασχόλησαν τα social media, όσο κανένα άλλο τη σεζόν αυτή. Σε κάθε επεισόδιο το Twitter έκανε χαμό με το «Μπελλομπέηκο» όπως τους φώναζαν και τα σχόλια ήταν κάτι περισσότερο από πετυχημένα.

Κάπου μέσα στην καραντίνα, όταν εμείς παρακολουθούσαμε ακόμη τα επεισόδια, αλλά τα γυρίσματα είχαν σταματήσει είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε το ζευγάρι να έχει χωρίσει και τον Δημήτρη Μπέλλο να έχει επιστρέψει στην πρώην σύντροφό του. Για καιρό όλοι πιστεύαμε στον χωρισμό τους, όμως πριν από κάποιες εβδομάδες αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι δε χώρισε ποτέ και είναι ακόμη μαζί πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από κάθε άλλη φορά.

Ο Δημήτρης όταν αποχώρησε από το MasterChef κι έδωσε την πρώτη συνέντευξή του στην Φωλιά των Κου Κου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαρία, και το ίδιο έκανε και ο αδερφός του σε τηλεοπτική εκπομπή. Η Μαρία επίσης δηλώνει ερωτευμένη μαζί του και μας υποσχέθηκε πως θα δούμε πολλά πράγματα –μαγειρικά- από τους δυο τους. Τι εκπλήξεις να μας ετοιμάζουν άραγε;

Πάντως στο Instagram τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί σε κοινή φωτογραφία πριν από μερικές ώρες και ήταν υπέροχοι. Άλλη μία απόδειξη για το πόσο δεμένοι είναι. Τελικά αυτό το ζευγάρι μάλλον ήρθε για να μείνει.