Η Αθηνά Οικονομάκου όπως λίγοι τη θυμούνται

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως λίγοι τη θυμούνται

Θυμάσαι την Αθηνά Οικονομάκου κάποια χρόνια πριν;

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια ηθοποιός που έχεις λατρέψει τόσο από τη μικρή οθόνη, όσο και από το σανίδι του θεάτρου. Πανέμορφη, γοητευτική και πάντα χαμογελαστή εισπράττει την απέραντη αγάπη του κόσμου και ναι, η Αθηνά έχει καταφέρει όσα δε θα είχαν καταφέρει πολλές γυναίκες στην θέση της.

Το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα ήταν το 2007 από την σειρά «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» στον ρόλο της μικρής Δόμνας. Έπειτα από καιρό την την απολαύσαμε και στην σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», οι σειρές όμως που απογείωσαν την καριέρα της και την έκαναν πιο γνωστή ήταν «Η Ζωή της Άλλης» και τα «Κλεμμένα Όνειρα».

Εκτός των τηλεοπτικών σειρών που έχει πρωταγωνιστήσει , έχει αφήσει το στίγμα της και στον χώρο του θεάτρου με τις συμμετοχές της σε θεατρικές παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία. Είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και μαζί έχουν έναν γιο τον Μάξιμο. Το πιο πρόσφατο της επιχειρηματικό εγχείρημα είναι τα κοσμήματα της, «Alover by Athina Oikonomakou» τα οποία γνωρίζουν τεράστια επιτυχία, όπως και το «Project S.O.M.A» μια συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη.

Τι κι αν την γνωρίσαμε πριν τόσα χρόνια, τι κι αν έχει αλλάξει με τον καιρό, η ακαταμάχητη γοητεία της παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Ωστόσο μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media και συγκεκριμένα σε insta story μια θαυμάστριας, μας θύμισε μια Αθηνά Οικονομάκου από το παρελθόν, που είχαμε ξεχάσει.

Δες στην παρακάτω gallery την Αθηνά Οικονομάκου