Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε αν δοκιμάστηκε η σχέση του με τη Μακρυπούλια στην καραντίνα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε αν δοκιμάστηκε η σχέση του με τη Μακρυπούλια στην καραντίνα

Από τις λίγες φορές που μιλά τόσο ανοιχτά ο διάσημος τραγουδιστής!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πολύ ευτυχισμένος περισσότερα από δέκα χρόνια στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια. Το ζευγάρι διατηρεί από την αρχή της σχέσης του χαμηλούς τόνους, χωρίς όμως να καταπιέζεται λόγω της δημοσιότητας που είναι στραμμένη στα πρόσωπά τους.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια τόσο η Ζέτα όσο και ο Μιχάλης μιλούν άνετα για τη σχέση τους και αυτό ακριβώς έκανε ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου». Ειδικότερα, ο Μιχάλης αποκάλυψε πώς βίωσε την καραντίνα με τη Ζέτα λέγοντας ότι «όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε, όμως, για όλο το διάστημα της καραντίνας και για τις διατροφικές τους επιλογές μιας και ο ίδιος είναι χορτοφάγος. Ο τραγουδιστής είπε τα εξής: «Το ψυγείο είναι ένα και υπάρχει μια προσαρμοστικότητα στο θέμα του βιγκανισμού ή της χορτοφαγίας, γιατί είναι μεταδοτική. Τα επιχειρήματά μου για τη χορτοφαγία έχουν επιρροή, πιάνουν τόπο. Δεν έχω καμία ενόχληση απέναντι στους κρεατοφάγους. Τρώω πολύ άνετα δίπλα σε κρεατοφάγους και πολύ σεβαστή η επιλογή του καθενός».

Δες στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης:



Διάβασε ακόμα: Έξαλλη η Jennifer Aniston με τον Brad Pitt: Τι συμβαίνει;