Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο: Η συγκινητική ανάρτηση της Υβόννης (photos)

Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο: Η συγκινητική ανάρτηση της Υβόννης (photos)

Ο τραγουδιστής γίνεται 50 ετών!

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έχουν δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, η οποία ολοκληρώθηκε πριν μερικά χρόνια με τον ερχομό της κόρης τους, Ελένης, αλλά και με τον φαντασμαγορικό γάμο τους, τον Σεπτέμβριο του 2018. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και συχνά-πυκνά τόσο η Υβόννη όσο και ο Ρέμος εκφράζονται με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον. Η Υβόννη στηρίζει τον σύζυγό της σε κάθε επαγγελματικό βήμα και το αντίστροφο.

Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και οι δυο τους σπάνια τον κρύβουν. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα, που είναι τα γενέθλια του Αντώνη Ρέμου. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής γίνεται 50 ετών και η Υβόννη πριν λίγες ώρες δημοσίευσε την πιο συγκινητική και συνάμα τρυφερή φωτογραφία για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Ο καλλιτέχνης γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 50 χρόνια στη Γερμανία και έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, οπότε και ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Τώρα, λοιπόν, η Υβόννη του ευχήθηκε κυριολεκτικά με έναν λακωνικό, αλλά πολύ τρυφερό τρόπο. Με δυο λέξεις που σημαίνουν πολλά. Δες στην παρακάτω gallery την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε για πρώτη φορά η Υβόννη Μπόσνιακ και πραγματικά θα τους λατρέψεις.

Διάβασε ακόμα: Έξαλλη η Jennifer Aniston με τον Brad Pitt: Τι συμβαίνει;