Τι κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Τήνο; Όχι δεν είναι μόνος του!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Τήνο; Όχι δεν είναι μόνος του!

Τον πιάσαμε στα πράσα

Το καλοκαίρι έχει πια μπει για τα καλά και η θερμοκρασία κάθε μέρα ανεβαίνει όλο και πιο πολύ. Είμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού και το Σαββατοκύριακο αυτό έγινε το πρώτο που όλοι αρχίσαμε τις εξορμήσεις σε νησιά και άλλους κοντινούς προορισμούς. Αρκετοί celebrities άφησαν την πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για μερικά 24ωρα και έσπευσαν σε κοντινά νησιά για πρόωρες διακοπές. Με τέτοιο καιρό άλλωστε είναι απολύτως λογικό αν μας ρωτάς.

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο πήγε στην Άνδρο, που αλλού θα μπορούσε να είναι άλλωστε; Δεν αφήνει εύκολα τον παράδεισό της, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι στη Σαντορίνη, και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαθανατίστηκε στην Τήνο. Ο φωτογραφικός φακός του Queen.gr τον απαθανάτισε στο νησί της Μεγαλόχαρης, όπου και πήγε για το Σαββατοκύριακο, όμως εδώ είναι το θέμα. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δεν βρίσκεται μόνος του στο νησί, αλλά έχει μαζί του εκλεκτή παρέα. Δύο φανταστικές γυναίκες και ίσως αν προσπαθήσεις να σκεφτείς να μαντέψεις με ποιες ακριβώς τον απαθανατίσαμε. Πάει καθόλου το μυαλό σου;

Είναι φίλες του χρόνια τώρα, είναι πανέμορφες και με απίστευτο χιούμορ. Τα χαρακτηριστικά αυτά πάμε στοίχημα πως ήταν αρκετά για να σκεφτείς μερικά δευτερόλεπτα και να καταλάβεις για ποιες μιλάμε. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν δεν έφτασε μόνος του στην Τήνο και η παρέα του είναι όχι μία, αλλά δύο εκλεκτές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Ο φωτογραφικός φακός του Queen.gr απαθανάτισε τον παρουσιαστή να κατεβαίνει από το καράβι παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και τη Μαίρη Συνατσάκη και το σίγουρο είναι ένα. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα περάσουν φανταστικά στο αγαπημένο μας νησί των Κυκλάδων.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.