Αυτή η φωτογραφία μόλις μας έδειξε το πραγματικό κορμί της Δούκισσας Νομικού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η φωτογραφία μόλις μας έδειξε το πραγματικό κορμί της Δούκισσας Νομικού

*Κάνουμε αέρα να συνέλθουμε*

Το Σάββατο αυτό νιώθουμε πως ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, και όχι γι’ αυτό δεν φταίει μόνο η αφόρητη ζέστη που κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Χρειαστήκαμε μόλις μερικά δευτερόλεπτα αφού είδαμε τη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με μαγιό για να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπουμε. Η ξανθιά παρουσιάστρια βάλθηκε να μας τρελάνει και ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία της, η οποία για εμάς σήμανε πολλά. Αρχικά μας θύμισε τον λόγο που παμψηφεί βγήκε Σταρ Ελλάς πριν από 13 χρόνια. Αφετέρου είναι τρομερό αν σκεφτείς κοιτάζοντας τη φωτογραφία της, πως η γυναίκα αυτή έχει κάνει μέσα σε δύο χρόνια δύο παιδιά και έχει ένα κορμί που δεν περιγράφεται καν με λόγια.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν και θα είναι πάντα μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση και αυτό δεν θα αλλάξει όσα χρόνια και αν περάσουν. Πλέον η ξανθιά καλλονή είναι μια ευτυχισμένη μαμά δύο παιδιών, κι ενώ ξέρουμε πόσο κουράζεται με δύο τόσο μικρά παιδιά, δεν σταματά λεπτό να μας εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες της. Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία και μπήκε στην καρδιά από το πρώτο λεπτό έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, όμως πάντα παραμένει μια πραγματική καλλονή.

Κι ενώ σου λέμε όλα αυτά τόση ώρα έχουμε ξεχάσει να σχολιάσει την απίστευτη φωτογραφία της, που ανέβασε εχθές το απόγευμα κόβοντάς μας την ανάσα. Χρειάστηκε μία και μόνο φωτογραφία, χωρίς ίχνος photoshop για να δούμε το πραγματικό της κορμί. Κανένα ρετούς, κανένα φίλτρο και μια Δούκισσα να την «πιείς» στο ποτήρι.

Κοιτάζουμε τη φωτογραφία της ξανά, ξανά και ξανά και απλά δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Η Δούκισσα φορά ένα φανταστικό μαγιό το οποίο αναδεικνύει το κορμί της, και φυσικά ως μοντέλο που είναι έχει επιλέξει την ιδανική γωνία για να δείξει το σώμα της ακόμη καλύτερο. Βλέπεις κι εσύ αυτούς τους κοιλιακούς έτσι δεν είναι;