4 χρόνια μετά και μόλις μάθαμε τον πραγματικό λόγο που χώρισαν οι Brangelina

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 χρόνια μετά και μόλις μάθαμε τον πραγματικό λόγο που χώρισαν οι Brangelina

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2020 συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια ακριβώς από την ημέρα που έτσι ξαφνικά μάθαμε πως η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt με τον οποίο ήταν μαζί συνολικά 12 χρόνια, με τα δύο τελευταία να είναι και παντρεμένοι. Στην αρχή διαβάζοντας το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε όλοι πιστέψαμε πως είναι fake news, όμως δυστυχώς τίποτα δεν ήταν ψέμα. Έκτοτε ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για τους Brangelina, με δικηγόρους, καυγάδες και μηνύσεις. Η Jolie στα δικηγορικά έγγραφα που είχε καταθέσει και είχαν δημοσιευτεί σε λιγότερο από 24 ώρες κατέθετε πως εκείνη και τα παιδιά της ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, και πως ο Brad δύο βράδια πριν την ανακοίνωση είχε μεθύσει και χτύπησε τον μεγάλο τους γιο, Maddox.

Φυσικά, η Angelina Jolie πήρε τα έξι παιδιά της και πήγε σε άλλο σπίτι, ενώ ο Brad έκανε εισαγωγή σε ένα κέντρο αποκατάστασης όπου και ελέγχθηκε από ειδικούς ψυχολόγους και όχι μόνο για να ανιχνευθεί αν όντως είχε ασκήσει βία. Τα αποτελέσματα των εμπειρογνωμόνων ήταν αρνητικά, παρά το γεγονός πως τόσο η Jolie, όσο και ο Maddox είχαν καταθέσει το αντίθετο. Στη συνέχεια η Angelina απαίτησε να έχει την πλήρη και μόνη κηδεμονία των παιδιών της, με τον Brad Pitt εννοείται να αντιδρά στην απόφαση αυτή της πρώην του.

Στα χρόνια που πέρασαν οι Brangelina ψάχνουν μια μέση λύση για την κηδεμονία, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν τελικά το διαζύγιό τους έχει οριστικοποιηθεί και σε τι μορφή βγήκε. Φανταζόμαστε συναινετικό για να μην έχουν δημιουργηθεί άλλες τριβές, αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Τουλάχιστον, μάθαμε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους σχεδόν 4 χρόνια μετά.

Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Brad Pitt για την «ευημερία» της οικογένειάς της, καθώς συνεχίζει να «επικεντρώνεται στη θεραπεία τους». Η ηθοποιός του Hollywood είπε ότι ήταν η «σωστή απόφαση» να τερματίσουν τον γάμο τους μετά από (κάτι περισσότερο) δύο χρόνια, και επαίνεσε τα παιδιά τους λέγοντας πως είναι «έξι πολύ γενναίοι, πολύ δυνατοί άνθρωποι».

Τέλος κλείνοντας με τις δηλώσεις της στο Vogue Global Network ανέφερε: «Μερικοί έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου, και τα παιδιά βλέπουν ψέματα για τον εαυτό τους στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τους υπενθυμίζω ότι γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια και έχουν τη δική τους άποψη».