Ειρήνη Ερμίδου: Το αγοροκόριτσο του GNTM άλλαξε μαλλιά και είναι αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ειρήνη Ερμίδου: Το αγοροκόριτσο του GNTM άλλαξε μαλλιά και είναι αγνώριστη

Πραγματικά δεν την αναγνωρίσαμε

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στη ζωή μας πριν από δύο χρόνια περίπου. Ήταν Σεπτέμβρης του 2018 όταν ανοίξαμε την τηλεόραση στο Star και είδαμε πρώτο επεισόδιο από τις οντισιόν. Στην αρχή δεν ενθουσιαστήκαμε, όμως μετά από δύο τρεις οντισιόν καταλάβαμε πως θα διασκεδάσουμε πολύ με αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Όταν άλλωστε έχεις μια Βίκυ Καγιά και τη newcomer Ηλιάνα Παπαγεωργίου τι μπορεί να πάει στραβά; Τίποτα απολύτως! Το GNTM έγινε η ένοχη απόλαυσή μας και εννοείται πως στην πορεία δεν χάναμε ούτε δευτερόλεπτο από τα επεισόδια.

Τα κορίτσια που πέρασαν και γνωρίσαμε στην πορεία ήταν ένα κι ένα και πραγματικά άξιζε να τα γνωρίσουμε. Κάποια από αυτά μας κέρδισαν από το πρώτο δευτερόλεπτο, και κάποια άλλα εξακολουθούν να μας απασχολούν μέχρι και σήμερα. Τόσο από την πρώτη σεζόν, όσο και από την δεύτερη. Ένα κορίτσι που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση για παράδειγμα ήταν η Ειρήνη Ερμίδου. Το αγοροκόριτσο του GNTM που ενώ αρκετοί πίστευαν πως δεν θα μπει στο σπίτι, όχι μόνο μπήκε αλλά έφτασε και μέχρι την 8αδα. Βγαίνοντας διέψευσε όλους τους επικριτές της και έκανε αρκετές δουλειές, όπως ακριβώς κάνει και το outsider Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η Ειρήνη Ερμίδου είναι ακριβώς το μοντέλο αυτό που βλέπεις στις πασαρέλες των ξένων οίκων και περιοδικών, με τα σκληρά χαρακτηριστικά και το σώμα που μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις και να δείχνει πάντα υπέροχο σε φωτογραφίσεις, πασαρέλες κ.ο.κ. Στο Instagram account της έχουμε δει φωτογραφίες της από πολλές δουλειές που έχει κάνει, όμως στις τελευταίες δεν την αναγνωρίσαμε.

Η νεαρή πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model και ήταν πραγματικά αγνώριστη. Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.