Ακόμα μία αποβολή: Το σπαρακτικό μήνυμα του ηθοποιού για το μωρό που χάθηκε

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα μία αποβολή: Το σπαρακτικό μήνυμα του ηθοποιού για το μωρό που χάθηκε

Ακόμα μια αποβολή σε λίγους μήνες

Ακόμα μια αποβολή για την σύζυγο του διάσημου ηθοποιού, η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες και η δεύτερη στις 17 εβδομάδες, κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες κύησης ακριβώς.

Ο λόγος για τον James Van Der Beek και τη σύζυγό του Kimberly που θρηνούν την απώλεια ενός ακόμα εμβρύου.

Ο τηλεοπτικός Dawson που όλοι αγαπήσαμε, αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα με ένα συγκλονιστικό κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μετά από μια βάρβαρη και δημόσια αποβολή τον περασμένο Νοέμβριο, ήμασταν ενθουσιασμένοι όταν μάθαμε τα νέα αυτής της εγκυμοσύνης. Αυτή τη φορά κρατήσαμε τα νέα για τον εαυτό μας αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο, και πάλι στις 17 εβδομάδες, η ψυχή που θα συναντούσαμε, δεν θα ερχόταν ως φυσική παρουσία. Πήγαμε στο νοσοκομείο την Kimberly με ασθενοφόρο και μετά από μια νύχτα μεταγγίσεων αίματος, καθώς κοιτούσα τους ανθρώπους που έσωζαν τη ζωή της συζύγου μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από το να χαϊδεύω τα πόδια της και να την κρατάω ζεστή, εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ξανά και ξανά κάτι, πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο. Υπάρχει αρκετός πόνος στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είμαστε σε σοκ, σε άρνηση έχουμε θυμό και δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν τον πόνο. Το Θέμα είναι πως θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο».



Το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά: την 9χρονη Ολίβια, τον 8χρονο Joshua, την 6χρονη Annabel, την 4χρονη Emilia και την Gwendolyn Που είναι δύο ετών. Αυτή είναι η 5η αποβολή της Kimberly μέσα σε 9 χρόνια.