Δανάη Λιβιεράτου: Αντέχεις να δεις τις πρώτες της φωτό με μαγιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δανάη Λιβιεράτου: Αντέχεις να δεις τις πρώτες της φωτό με μαγιό

Οι διακοπές της Δανάης και της Νεφέλης ξεκίνησαν

Οι Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου, όπως αντιλαμβάνεσαι και από το επίθετο –ναι δεν πρόκειται για συνωνυμία- είναι οι κόρες των Λάμπη Λιβιεράτου και Εύης Αδάμ. Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, όμως κρατούν πάντα φιλικές σχέσεις για τις κόρες τους. Τα κορίτσια έχουν γίνει οι καλύτερες διαδικτυακές μας φίλες και δεν χάνουμε στιγμή από τα στόρι και τις φωτογραφίες τους. Το καλοκαίρι έχει φτάσει πια για τα καλά και οι διακοπές των κοριτσιών ξεκίνησαν για φέτος με πρώτο προορισμό όπως είδαμε από κάποια stories τη Μύκονο.

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου έχουν ήδη κάνει κάποια posts στα social, όμως δεν τις είχαμε δει ακόμη με εντελώς καλοκαιρινή αμφίεση (aka μαγιό). Η Δανάη βέβαια έκανε τις πρώτες αναρτήσεις της και κάπως έτσι εκτός από stories με τις ομορφιές του νησιού, αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές, έχουμε και φωτογραφίες της με μαγιό. Η νεαρή με τη μελωδική φωνή (πήρε από τον μπαμπά της) φόρεσε το μαγιό της και μας χάρισε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες της ever.

Το να μιλήσουμε για το κορμί και τις αναλογίες της είναι περιττό, δε νομίζεις; Και πέρυσι το καλοκαίρι εδώ μαζί ήμασταν που θαυμάζαμε το φανταστικό καλλίγραμμο κορμί της, και τώρα ήρθε και πάλι η ώρα αυτή. Η Δανάη ανέβασε τρεις απίστευτες φωτό της από την παραλία, και δεν θα σου το κρύψουμε, ζηλέψαμε. Εκτός από το σώμα της παρατηρήσαμε και το φανταστικό τοπίο, την παραλία, την αμμουδιά και νοητά –έστω- ταξιδέψαμε μαζί της.

Η γυμναστική πάντως που μας έδειξε ότι έκανε στη διάρκεια της καραντίνας πάντως είχε φανταστικά αποτελέσματα. Μια ματιά στους κοιλιακούς της, αρκεί για να πειστείς.