Ειρήνη Καζαριάν: Οι sexy πόζες με μαγιό την πρώτη μέρα του καλοκαιριού

Ειρήνη Καζαριάν: Οι sexy πόζες με μαγιό την πρώτη μέρα του καλοκαιριού

Η νικήτρια του GNTM στα καλύτερά της.

Χτες, 21 Ιουνίου, ήταν η επίσημη πρώτη μέρα του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία το πρωί ήταν τέτοια που οι περισσότεροι έσπευσαν στις κοντινές παραλίες για να απολαύσουν το μπάνιο τους και, τι κι αν σε πολλές περιοχές το μεσημέρι ξέσπασε και μία βροχή, οι φωτογραφίες από τη θάλασσα ήταν πολλές στο Instagram. Σε αυτό το κλίμα κινήθηκαν και οι αγαπημένοι celebrities που για μία ακόμα φορά μάς εντυπωσίασαν με τις πόζες τους.

Πάρε την Ειρήνη Καζαριάν, για παράδειγμα. Από τότε που βγήκε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model, τη βλέπουμε να κάνει πολλά πράγματα. Είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικές φωτογραφήσεις της, είτε με πιο καθημερινές της λήψεις. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και αποδεικνύει ξανά και ξανά πόσο άξια βγήκε νικήτρια της δικής της σεζόν του παιχνιδιού.




Χτες, η εκρηκτική Ειρήνη συνέχισε σε αυτό το κλίμα, κάνοντας μία ανάρτηση στο προφίλ της, στην οποία πόζαρε φορώντας στην αρχή ένα μπικίνι που στη συνέχεια έκανε ολόσωμο με την κατάλληλη παραλλαγή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μοντέλο άφησε τους followers του άφωνους με τις εκπληκτικές του αναλογίες και φυσικά με το υπέροχο κι εξωτικό του πρόσωπο.

Μία ματιά στην παρακάτω gallery είναι αρκετή για να πειστείς.