Την αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τον Σάββα δεν την περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Την αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τον Σάββα δεν την περίμενες με τίποτα

Είναι πραγματικά αστείο

Ήταν 10 Ιουνίου το 2017 όταν η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη σε ένα μαγικό εκκλησάκι στη Μύκονο. Λιγότερο από έναν χρόνο μετά η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον Σάββα. Η Δούκισσα Νομικού έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πραγματικά έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Λίγο καιρό μετά και αφού ο Σάββας έγινε ενός έτους η παρουσιάστρια αποκάλυψε την δεύτερη εγκυμοσύνη, αναφέροντας πως αυτήν τη φορά περιμένει κοριτσάκι. Ο Σάββας θα γινόταν πια ο μεγάλος αδερφός και κάθε φορά που τους βλέπουμε σε φωτό είναι υπέροχοι.

Το Σεπτέμβριο η μικρή Αναστασία θα γίνει ενός έτους και όλοι περιμένουμε την ημέρα που θα γίνει η βάφτιση των δύο παιδιών. Ο Σάββας που είναι πια δύο ετών, φέρεται ήδη σαν μεγάλος αδερφός, προσέχει στην αδερφή του, κι έχει μάθει να κάνει κι άλλα πράγματα σύμφωνα με τη Δούκισσα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από το Instagram της τι είναι αυτό που έμαθε να κάνει ο Σάββας και αλήθεια θα γελάσεις πολύ μόλις το μάθεις.

Η παρουσιάστρια πριν από κάποια εικοσιτετράωρα ανέβασε στο Instagram account της ένα δύο story. Στο ένα ανέφερε πως σιγά σιγά ο Σάββας δεν θα χρησιμοποιεί πια την πάνα του (να άλλη μια απόδειξη του πόσο μεγάλωσε) και στο άλλο ανέφερε πως ο μικρούλης έμαθε να κάνει κάτι στα social media. Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Η Δούκισσα έγραφε χαρακτηριστικά πως ο Σάββας έχει μάθει να ανεβοκατεβάζει φωτογραφίες της μαμάς του στο Instagram. Και όσο να πεις αυτή δεν είναι μια εύκολη δουλειά για ένα δίχρονο παιδί.

Ο Σάββας όμως μπορεί και το κάνει. Λες να την βγάζει και φωτογραφίες από τώρα; Αν ναι, τότε θέλουμε κι εμείς.