Μαρία Μενούνος - Βασίλης Μπουλούμπασης. O λόγος που συναντήθηκαν

Μαρία Μενούνος - Βασίλης Μπουλούμπασης. O λόγος που συναντήθηκαν

H Μαρία Μενούνος εμπιστεύεται τον γνωστό Hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση. Η άγνωστη φιλία τους και όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για την εντυπωσιακή κοπέλα.

Βρέθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη για να δώσει το παρών στην τελετή έναρξης των Special Olympics. Πάντα χαμηλών τόνων και πανέμορφη συνεργάστηκε πάλι με τον Βασίλη Μπουλούμπαση που διατηρεί σχέση αρκετών ετών.

«Με την Μαρία έχω συνεργαστεί στην Γιουροβίζιον πριν τέσσερα χρόνια που παρουσίασε με τον Σάκη, αλλά και σε κάποια event που δίνει το παρών στην χώρα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι σπάνιος χαρακτήρας και τρομερά συνεργάσιμη. Πάντα με το χαμόγελό της και τρομερά ευγενές άτομο. Γνωρίζω και την οικογένειά της και πολλές φορές που έχουμε δειπνήσει μαζί, έχω να σας πω ότι λατρεύει την ελληνική κουζίνα και φοβάται να τρώει πολύ μήπως πάρει βάρος. Βρέθηκε στην τελετή έναρξης των Special Olympics και γοήτευσε τους πάντες. Αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι η πρόταση που μου έκανε να πάω μαζί της στο Λος Άντζελες και να κάνω μια νέα καριέρα εκεί που θα μου γνώριζε πολλά από τα πρόσωπα που όλοι μας θαυμάζουμε. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα μπορούσα να το κάνω στην παρούσα φάση».